MENU

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Γιώργο Ιορδανίδη, ο οποίος έπειτα από απουσία ενός χρόνου, εντάχτηκε ξανά στο δυναμικό της Νίκης Βόλου.

Ο εν λόγω παίκτης που την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν, στην Πύδνα Κίτρους και παλαιότερα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Παναιτωλικό, Πιερικό, Αχαρναϊκό και Αιολικό, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των «κυανόλευκων», στο δυναμικό των οποίων θα βρίσκεται μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ιορδανίδη για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιώργος Ιορδανιδης είναι γεννημένος στις 28 Μαρτίου 1989 και έχει ύψος 1,73. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Γιαννιτσά, Παναιτωλικό, Πιερικό, Αιολικό, Νίκη Βόλου ενώ τη σεζόν 2016-2017 αγωνιζόταν με την ομάδα της Πύδνας Κίτρους με την οποία είχε συνολικά 27 συμμετοχές και 5 γκολ.»

Μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στην ομάδα της Μαγνησίας, ο Ιορδανίδης προέβη σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (www.nikifc.gr), ανέφερε τα εξής ακόλουθα:

Πώς νιώθεις που επιστρέφεις στη Νίκη Βόλου;

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Νίκη Βόλου. Νιώθω αρκετά οικεία και η προσαρμογή μου θα είναι άμεση γιατί βρίσκομαι σε γνώριμο περιβάλλον.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;

Όταν αγωνίζεσαι με τη Νίκη Βόλου δεν γίνεται να μην είναι πρωταγωνιστικοί οι στόχοι. Απο εκεί και πέρα εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και μέσα απο την συλλογική δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Εμπειρία απο τον κόσμο της Νίκης έχεις. Τί μήνυμα θα ήθελες να του στείλεις.

Η δυναμική του κόσμου της Νίκης είναι ένας απο τους λόγους που με έκαναν να επιστρέψω στην ομάδα. Τον θέλουμε και πάλι δίπλα μας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τον κάνουμε χαρούμενο.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Επέστρεψε στην Νίκη Βόλου ο Ιορδανίδης