MENU

Στην έκδοση ανακοίνωσης στήριξης προς την ομάδα, προέβησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού «Rangers», οι οποίοι μέσω αυτή εκφράζουν την στήριξη τους στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου αυτή να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι γεγονός πως ο Ιωνικός στην Σαντορίνη παρουσίασε ένα απογοητευτικό πρόσωπο και ηττήθηκε δίκαια. Είναι επίσης γεγονός πως η ομάδα αυτή την περίοδο κάνει «κοιλιά» έχοντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα πραγματοποιώντας κακές εμφανίσεις. Η ευθύνη για όλα τα παραπάνω είναι ισόποσα μοιρασμένη σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή. Ο κόσμος λοιπόν έχει δίκιο με το να εκφράζει την απογοήτευσή του! Όμως, το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του και ακολουθούν μεγάλα παιχνίδια, συνεπώς δεν υπάρχει χρόνος για μεμψιμοιρία και καταστροφολογίες. Η ήττα αυτή θα μας βρει πιο δυνατούς και πιο συσπειρωμένους από ποτέ!

Οι παίκτες έχουν χρέος να καταλάβουν που βρίσκονται και να σοβαρευτούν. Να βγάλουν ότι καλύτερο έχουν και να αλλάξουν πρόσωπο αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με την Κηφισιά.

Από την πλευρά μας, καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο απ’ ότι έχει ήδη κάνει μέχρι τώρα, την ομάδα. Κανείς δεν θα φύγει, κανείς δεν θα έρθει!Πιστεύουμε 100% στους παίκτες και τον προπονητή και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δικαιωθούμε τελικώς! Ο Ιωνικός το καλοκαίρι θα είναι πρωταθλητής.

– Για τους 50 «Ζουλού» που ταξίδεψαν στην Σαντορίνη, ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν ακόμα κι όταν το παιχνίδι τελείωσε, ακόμα κι όταν οι πτήσεις ακυρώθηκαν, ακόμα κι όταν κυκλοφορούσαν στον νησί. Δεν ξενερώνουμε ποτέ!

– Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Σιακάρα Φώτη, που μετά τον αποκλεισμό των οπαδών, λόγω καιρικών συνθηκών, και παρόλο που βρισκόταν στην Αθήνα, βοήθησε στην δύσκολη κατάσταση».

«Rangers»: «Η ήττα αυτή θα μα βρει πιο δυνατούς και πιο συσπειρωμένους...»