MENU

Από έναν βαθμό αυτόν της ισοπαλίας μοιράστηκαν Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου στο ντέρμπι της Μαγνησίας, με συνέπεια αμφότερες να χάσουν έδαφος, στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην Football League. Στα του παιχνιδιού έπειτα από ένα νευρικό πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς κατά το αξιόλογο, η Νίκη ήταν αυτή που στο 11΄ είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ.

Ο Ιωαννίδης ανέτρεψε τον Παρασκευαϊδη εντός της μικρής περιοχής με τον διαιτητή Τζοβάρα να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών, ο Κορέτας όμως ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Κατσούλη με συνέπεια το 0-0 να διατηρηθεί. Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στο γκολ κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 24΄, το σουτ όμως του Τορεζάνι αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Κατσούλη.

Στο 33΄ οι «κυανόλευκοι» απείλησαν εκ νέου την εστία των φιλοξενούμενων, ωστόσο το σουτ του Κορέτα αρχικά αποκρούστηκε από τον Κατσούλη, ενώ στην συνέχεια της φάσης νέο σουτ του ίδιου παίκτη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των «ερυθρολεύκων», με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός, ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με το σουτ του Αναστασίου, το οποίο και απέκρουσε ο Τζήμας.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα, άνοιξε με τις δύο ομάδες να εντείνουν τις προσπάθειες τους για να φτάσουν στο γκολ,χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Στο 55΄ το σουτ του Αναστασίου αποκρούστηκε από τον Τζήμα, ενώ στο 73΄ το σουτ του Νικλητσιώτη έφυγε ψηλά άουτ, με το υπάρχον σκορ να διατηρείται μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηρόφωτος): Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Πετράκος, Νικλητσιώτης, Βέργος, Κορέτα (83’ Μαλακασιώτης), Τορεζάνι (70’ Παπαγεωργίου), Μέτσε (77’ Τσιουρέλης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Τίμος Καβακάς): Κατσούλης, Ιωαννίδης, Κωστόπουλος, Τέλλος, Στουρνάρας, Πότσι (66’ Κολημήτρας), Δωματάς, Αναστασίου (88’ Ζώνας), Φλίγκος, Ντα Κόστα (77’ Ευθυμιάδης), Σταύρου

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν με το κλίμα πριν από την έναρξη του αγώνα:

Συνεχίζει απτόητος ο Διαγόρας, έκανε σεφτέ η Αμβρακία

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, ξεχωρίζουν η νίκη ανατροπή του Διαγόρα Σεβαστής,ο οποίος αν και έχανε στο ημίχρονο με 2-1 στην έδρα του από τους Μαύρους Αετούς τελικά κέρδισε με 4-2, αλλά και η πρώτη νίκη της Αμβρακίας στο πρωτάθλημα με 3-1 επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

2ος όμιλος

Αμβρακία Κωστακίων – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3-1

Απόλλων Λάρισας – Καραϊσκάκης 2-0

Διαγόρας Σεβαστής – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 4-2

Εθνικός Φιλιππιάδας – Πιερικός 0-0

Ένωση Ιστιαίας – Αστέρας Πετριτή (14/12)

Πύδνα Κίτρους – Ρήγας Φεραίος 3-1

Τηλυκράτης – Θεσπρωτός 1-0

1.Διαγόρας Σεβαστής 28

2.Απόλλων Λάρισας 27

3.Ολυμπιακός Βόλου 24

4.Νίκη Βόλου 23

5.Πύδνα Κίτρους 21

6.Καραϊσκάκης 18

7.Τηλυκράτης 18

8.Ρήγας Φεραίος 14

9.Εθνικός Φιλιππιάδας 12

10.Πιερικός 11

11.Θεσπρωτός 9

12.Αστέρας Πετριτή 8

13.Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 8

14.Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 6

15.Αμβρακία Κωστακίων 7

16.Ένωση Ιστιαίας 5

Θέσεις 1:Άνοδος

15-16: Υποβιβασμός

Επόμενη Αγωνιστική (11/12)

Αστέρας Πετριτή – Τηλυκράτης

Ένωση Ιστιαίας – Απόλλων Λάρισας

Θεσπρωτός – Πύδνα Κίτρους

Καραϊσκάκης – Διαγόρας Σεβαστής

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Νίκη Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Φιλιππιάδας

Πιερικός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Ρήγας Φεραίος – Αμβρακία Κωστακίων

Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Βόλου 0-0