MENU

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης, έκανε ο χορηγός της Δόξας Δράμας Γιάννης Μπύρος, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον του στην ομάδα της Δράμας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Με βλάπτει η ιστορία με τη Δόξα Δράμας.»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, έχει δρόμο ακόμη το Πρωτάθλημα, ήταν ένα δώρο, μπορεί να κάνουμε κι εμείς δώρο στον αντίπαλο, δεν το υπολογίζω. Ήταν λάθος διοικητικό ή υπαλληλικό και χαίρομαι που η δικαιοσύνη λειτούργησε σωστά. Εύχομαι στους αντιπάλους να πάνε όπου θέλουν. Εμείς θα ενισχυθούμε και στόχος μας είναι να δικαιωθούμε από το καλό ποδόσφαιρο και από τις μεταγραφές».

Για το αν πρέπει το ποδόσφαιρο να παίζεται εντός ή εκτός γηπέδων: «Δηλαδή να μην υπάρχουν νόμοι και χαρτιά και να υπάρχει αναρχία; Δεν έκανα καμία συζήτηση με τους ανθρώπους του Απόλλωνα, με ενδιαφέρει να τελειώσει το Πρωτάθλημα και να πάρουμε βαθμούς με τη μαγκιά μας».

Για το τέλος πάντως φάνηκε να εκφράζει τον προβληματισμό του: «Αύριο μπορεί να μην είμαι πρόεδρος της Δόξας. Εγώ απλά θέλω να κάνω δώρο στη δραμινή κοινωνία την άνοδο της ομάδας. Δεν είναι δεδομένο ότι θα είμαι ο αυριανός πρόεδρος και δεν έχω κανένα συμφέρον απ’ όλο αυτό. Με βλάπτει η ιστορία με τη Δόξα Δράμας. Το όνομά μου είναι παγκοσμίως γνωστό και σε ένα είδος που δεν υπάρχει δεύτερος».

Μπύρος: «Με βλάπτει η ιστορία με τη Δόξα Δράμας»