MENU

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί, την πρόσληψη του Τάκη Χριστόπουλου, εξέδωσε η διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας.

Ο εν λόγω τεχνικός ο οποίος πέρυσι ήταν στον πάγκο του Βύζαντα και εν συνεχεία σ΄αυτόν του ΑΟ Ζευγολατιού τον οποίο και οδήγησε στην άνοδο του στην Γ΄Εθνική, είχε έρθει σε καταρχήν προφορική συμφωνία με την διοίκηση των «κυανοκίτρινων».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή απέμεναν τα τυπικά, η διεκπεραίωση των οποίων, έγινε το βράδυ της Δευτέρας (18/7) με την διοίκηση της ομάδας της Αργολίδας να ανακοινώνει και επίσημα την πρόσληψη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Α.Ε. Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Τάκη Χριστόπουλο.

Ο Τάκης Χριστόπουλου είναι 56 ετών ( 29/12/1959) και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο, ενώ ως προπονητής διαθέτοντας το ΟΥΕΦΑ Α' έχει εργαστεί στις Ακαδημίες του Ατρομήτου και του Πανιωνίου, ως πρώτος προπονητής στον Ατρόμητο, στον Αχιλλέα, στον Σαρωνικό Αίγινας, στην Αθηναϊδα, στον Φωστήρα Ηλιούπολης, στον Θεμιστοκλή στον Αττικό στο Βύζαντα Μεγάρων και στο Ζευγολατιό το οποίο ανέλαβε στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική με το οποίο πανηγύρισε την άνοδο.

Καλωσορίζουμε τον Τάκη Χριστόπουλο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο του.»

Μετά την πρόσληψη προπονητή σειρά για το συγκρότημα της Πελοποννήσου, παίρνει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, με την διοίκηση να έχει έρθει σε συμφωνία με ορισμένους από τους παίκτες του περυσινού ρόστερ και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες ή ώρες να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.

Ανέλαβε την Ένωση Ερμιονίδας ο Χριστόπουλος