MENU

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκονται από σήμερα οι Νίκος Μπερτσιάς και Αλέξανδρος Κακλαμάνος, μετά την λύση της συνεργασίας τους με τον Άγιο Ιερόθεο.

Η ομάδα του Περιστερίου μέσω ανακοίνωσης της, ευχαριστεί τους δύο παίκτες για την συμβολή τους στην άνοδο της για πρώτη φορά στην Γ΄Εθνική, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τους λόγους τους διαζυγίου δεν είναι άλλοι από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές-σημαίες για την ομάδα μας, Αλέξανδρο Κακλαμάνο και Νίκο Μπερτσιά.

Ο επαγγελματισμός, η εργατικότητα και η ευσυνειδησία τους αποτέλεσαν αυτά τα δυο χρόνια συνεργασίας στοιχεία που καθιέρωσαν το σύλλογο και του έδωσαν τη δυνατότητα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.

Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος δεν θα ξεχάσει τα κρίσιμα τέρματα που σημείωσε ο Μπερτσιάς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν αλλά και στους αγώνες μπαράζ συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ιστορική άνοδο της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ' Εθνική.

Όσον αφορά, τον Κακλαμάνο από την πρώτη στιγμή που μεταγράφηκε στο σωματείο, γνώριζε τις υψηλές απαιτήσεις και όχι απλά έφερε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή, αλλά μπήκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις μεγάλης προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση για να παραμείνουν στην ομάδα, αμφότεροι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να απαντήσουν θετικά με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να χωρίσουν σε φιλικό κλίμα.

Ευχόμαστε τόσο στο Νίκο Μπερτσιά όσο και στον Αλέξανδρο Κακλαμάνο καλή επιτυχία σε προσωπικά και επαγγελματικό επίπεδο.»

Άγιος Ιερόθεος: Παρελθόν οι Μπερτσιάς, Κακλαμάνος