MENU

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας της, με τον Μίλτο Ζιάκα μετά την παραίτηση που είχε υποβάλει έπειτα από την εντός έδρας ήττα απέναντι στον Θεσπρωτό, προέβη η διοίκηση του Τυρνάβου κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν αναλαμβάνει ο Γιώργος Βαζάκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιλτιάδη Ζιάκκα, κατόπιν παραίτησής του ύστερα από την ήττα με τον Θεσπρωτό.

Έπειτα από έκτακτο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ αποφασίσθηκε για τα εναπομείναντα παιχνίδια πρώτος προπονητής να αναλάβει ο πολύπειρος κ. Γεώργιος Βαζάκας.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αύριο!»

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός, ο οποίος την φετινή σεζόν βρισκόταν στον πάγκο της Λαμίας, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας του Τυρνάβου Βασίλη Μπρέζα, και την Τρίτη (29/3) αναμένεται να βρεθεί στην Λάρισα προκειμένου να αναλάβει τους «κυανέρυθρους».

Να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι ο 60χρονος κόουτς είχε αναλάβει την ομάδα του Τυρνάβου την σεζόν 1997 -1998 όταν και αυτή αγωνιζόταν όπως και τώρα στην Γ΄ Εθνική από την οποία και υποβιβάστηκε στο τέλος της σεζόν εκείνης.

Τύρναβος: Τέλος και τυπικά ο Ζιάκας, αναλαμβάνει ο Βαζάκας