MENU

Στην έκδοση ευχαριστήριας ανακοίνωσης, κάνοντας παράλληλα γνωστή την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη, προχώρησε η διοίκησης του Πιερικού.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός είχε συνάντηση την Τετάρτη (9/3) με την διοίκηση των «ασπρόμαυρων», όπου και αποφασίστηκε η από κοινού λύση τηε συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο λόγος που οδήγησε τις δύο πλευρές στην απόφαση αυτή, ήταν η διαφορά φιλοσοφίας που υπήρχε μεταξύ τους.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή και μέχρις ότου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Καμπερίδη στην τεχνική ηγεσία, χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελεί ο γυμναστής της ομάδας Γιάννης Χατζηπουργάνης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γεώργιο Καμπερίδη. Όλοι εμείς στον ΠΙΕΡΙΚΟ τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και επιτυχίες στην προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Το Δ.Σ.

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ»

Καμπερίδης: «Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα»

Σε επικοινωνία που είχε το SDNA με τον εν λόγω τεχνικό, για την αποχώρηση του ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Ευχαριστώ την διοίκηση τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας. Ήμουν και θα παραμείνω ασυμβίβαστος στς αρχές και στις αρχές λειτουργίας ενός ποδοσφαιρικού τμήματος . Οι καλύτερες ευχές μου για καλή συνέχεια στην ομάδα».

Τέλος από τον Πιερικό ο Καμπερίδης