MENU

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ενημερώνει πως δεν θα κατέβει στα δύο επόμενα παιχνίδια του πρωτάθλήματος με Οικονόμο Τσαριτσάνης και Πύρασο Νέας Αγχιάλου, έπειτα από έγγραφο το οποίο απέστειλε στην ΕΠΟ, προχώρησε η διοίκηση του Φωκικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Mε έγγραφο που απέστειλε σήμερα στην ΕΠΟ ο Φωκικός ενημέρωσε επίσημα ότι δεν θα συμμετάσχει στα 2 επόμενα παιχνίδια, (πρόκειται για τα: Φωκικός - Οικονόμος Τσαριτσάνης και Πύρασος Ν. Αγχιαλού - Φωκικός).

Αυτό από μόνο του δεν έχει ως αποτέλεσμα την αποβολή της ομάδας από το Πρωτάθλημα καθώς για να συμβεί κάτι τέτοιο απαιτείται να μην κατέβει ένας Σύλλογος σε 3 αγώνες. Συνεπώς ο Φωκικός έχει δικαίωμα συμμετοχής κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την έναρξη του β΄γύρου στις 10 Ιανουαρίου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει άτυπη Γενική Συνέλευση για ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με το εάν τελικά μπορεί ο Φωκικός να συνεχίσει στον β' γύρο και υπό ποιές προϋποθέσεις.

Το σημερινό Διοικητικό Συμβουλιο πάντως έχει κάνει γνωστό με όλους τους τρόπους ότι η φετινή προσπάθεια που κατέβαλε ήταν τεράστια αλλά βρίσκεται ξανά μπροστά στο "σημείο μηδέν" του καλοκαιριού εξαιτίας ανυπέρβλητων δυσκολιών κυρίως οικονομικών αλλά και αγωνιστικών.

Επισημαίνει πάντως πως αν προκύψει κάτι θετικό η ομάδα μπορεί να συνεχίσει την πορεία της (παρά το γεγονός ότι βαθμολογικά πλέον έχουν όλα κριθεί ) αποκτώντας ποδοσφαιριστές κυρίως από την Φωκίδα ώστε να παραστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην επόμενη κατηγορία και να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Επιθυμία της διοίκησης δε, είναι να ζητήσει συγνώμη από τους φιλάθλους ζητώντας την κατανόησή τους για την φετινή πορεία η οποία είχε τα γνωστά αποτελέσματα κυρίως λόγω της οικονομικής συγκυρίας.»

Δεν κατεβαίνει στα παιχνίδια με Οικονόμο και Πύρασο ο Φωκικός