MENU

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία κάνει γνωστή ότι δεν αποδέχεται την παραίτηση του Μάκη Ζαχαρόπουλου από την θέση του προπονητή, προέβη η διοίκηση του Οπούντιου Μαρτίνου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο έμπειρος τεχνικός μετά την εντός έδρας ήττα της Κυριακής (15/11) από τον Θεσπρωτό, υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση του συλλόγου της Φθιώτιδας , θεωρώντας τον εαυτό του υπεύθυνο για την έως τώρα αρνητική πορεία των «πρασίνων» στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής καθώς σε 9 αγώνες έχει 5 ήττες 3 εντός (από Δωτιέα Αγιάς, Καραϊσκάκη και Τύρναβο) και 2 εκτός (από Εθνικό Φιλιππιάδας και Φαρκαδόνα), αλλά και 4 ισοπαλίες, 3 εκτός (από Ρήγα Φεραίο, Φωκικό και Αχέροντα Καναλακίου) και 1 εντός (με τη Νίκη Βόλου) με συνέπεια να βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου ισόβαθμοι με τον Φωκικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΑΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΔΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.»

Συνεχίζει με Ζαχαρόπουλο ο Οπούντιος