MENU

Θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για ποδοσφαιρική «ανορθογραφία»: ο Άρης αγωνίζεται για δεύτερη συνεχή σεζόν στη Γ΄ Εθνική και αυτό είναι κάτι που- δεδομένου του μεγέθους του συλλόγου- πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Και φέτος, σε αντίθεση με τη σεζόν 2014-2015, τα πράγματα μοιάζουν απείρως καλύτερα για τους «Κίτρινους».

Μπορεί στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κοζάνη η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου να μην έπιασε σπουδαία απόδοση (για την ακρίβεια, ο Άρης ήταν μάλλον κακός), ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ του Γκαέλ Νλουντούλου, που για ακόμα έναν αγώνα ήρθε από τον πάγκο για να δώσει τη λύση.

Στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τάτος έβγαλε τη σέντρα, ο Νλουντούλου πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Νομικού για το 0-1, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.

Στα εναπομείναντα 20, περίπου, λεπτά η Κοζάνη πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι παραπάνω από την… τιμητική ήττα και ο Άρης παρέμεινε αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα (έχει 7 νίκες και μια ισοπαλία σε 8 ματς).

Έτσι, παρέμεινε 4 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Δόξα και συνεχίζει να βλέπει την Football League να έρχεται ολοένα και πιο κοντά του.

Μέχρι, ωστόσο, να γραφεί δίπλα στο «Άρης» το «Superleague» η ανορθογραφία θα συνεχίζει να υφίσταται…

Κοζάνη: Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Τσισκόπουλος, Χαματάϊ, Ταχιάς, Πασχάλης (76΄ Αλμπάνης), Πετράκος (66΄Βαρότσης), Δούμας (58΄ Παπαδόπουλος)

ΑΡΗΣ: Tζινάρ, Καλογέρης, Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Μπράβο, Πόι (61΄ Νλουντούλου), Καζναφέρης, Καπνίδης (61΄ Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (84΄ Κωνσταντινίδης)

«Καλπάζει» προς τη Football League o Άρης