MENU

"Κεραυνοβόλος έρωτας", "έρωτας με τη πρώτη ματιά". Καμία σχέση. Ξεχάστε τα αυτά. Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, πέρασε από πολλά τεστ, μέχρι να κατακτήσει την ωραία, Μπέτυ Δουλγεράκη.

Ο ομογενής επιθετικός από την Αυστραλία, που αποτελεί και το τελευταία μεταγραφικό απόκτημα του Αρη, πρωτοήρθε πριν χρόνια στην Ελλάδα και την Βέροια. 

Σε μία από τις έξτρα προπονήσεις που έκανε στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης, είδε να περνά από δίπλα του ο έρωτας της ζωής του. Αυτός το κατάλαβε, όπως είχε εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξή του. Όχι όμως και η Μπέτυ. 

Ο 28χρονος επιθετικός, έπρεπε να καταστρώσει ολόκληρο πλάνο, έως ότου την γνωρίσει και την κάνει να τον ερωτευτεί και η ίδια. «Εμαθα ότι ο πατέρας της Μπέτυς (σ.σ. παλαίμαχος άσος του Αρη), έχει μαγαζί με ρούχα στο κέντρο της Βέροιας. Ετσι πήγαινα συχνά να ψωνίζω από εκεί με πρόφαση όμως να την γνωρίσω. Κάπως έτσι ξεκίνησε η γνωριμίας μας», είπε πει.

Από τότε, οι δυο τους είναι αχώριστοι. Οκτώ χρόνια, κρατάει η σχέση τους. Η Μπέτυ τον στηρίζει και τον ακολουθά σε κάθε του βήμα. 

Μέσα στα επόμενα σχέδια τους είναι ο γάμος, είναι κάτι που τον θέλουν και οι δύο πολύ, με τη σχέση τους χρόνια τώρα, να έχει δοκιμαστεί σε αρκετές καταστάσεις, λόγω του επαγγέλματος του υψηλόσωμου επιθετικού. 

Η ωραία Μπέτυ του Βασίλη