MENU

Ο τεχνικός της Ένωσης ήταν λακωνικός στην πρώτη του ομιλία στην ομάδα για τη χρονιά που έρχεται κι επισήμανε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ότι περιμένει να δείξουν το πρόσωπο που πρέπει τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδων, ενώ ξεχωριστή ομιλία υπήρξε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. 

«Καλή αρχή με υγεία σε όλους θέλω να σας ευχηθώ. Να έχουμε μία καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Μαζί μας έχουμε νέους παίκτες που όλοι πρέπει να τους βοηθήσουμε να μπουν στο κλίμα. Γενικά όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Φοράτε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και πρέπει συνεχώς να το αποδεικνύετε και μέσα στο γήπεδο και έξω απ’ αυτό. Θέλει πολλή δουλειά. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, συγκέντρωση και προχωράμε…», ήταν τα λόγια του.  

Από την πλευρά του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, είπε στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου: «Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή σεζόν σε όλους με υγεία. Μας περιμένει μία δύσκολη σεζόν με τις απαιτήσεις να είναι μεγάλες για όλους. Γι’ αυτό μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όλη τη χρονιά για ό,τι χρειαστείτε». 

«Να αποδεικνύετε συνεχώς πως είστε σε μεγάλη ομάδα»