MENU

Πλην της θέσης του αριστερού μπακ (που εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα κλείσει με τον Τζιοβάνι) και του τερματοφύλακα (για την οποία οι εξελίξεις έχουν μπει στην τελική ευθεία), η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει στην κορυφή των μεταγραφικών της αναζητήσεων και ακόμη μια προσθήκη στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Για την συγκεκριμένη θέση οι άνθρωποι της ΑΕΚ συζήτησαν χθες με τους εκπροσώπους της Elenko Sports για τον Λούκα, τον 25χρονο Βραζιλιάνο άσο. Πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει στην Ένωση και στην κουβέντα που έγινε διαπιστώθηκε ότι θα μπορούσε να προχωρήσει. Όμως, διαπιστώθηκε η επιθυμία τους να αφήσουν τον χρόνο να κυλήσει.

Κάτι λογικό, καθώς υπάρχουν πάντα οι περιπτώσεις του Σκόκο και του Μπουονανότε. Ο «υδραυλικός» αντιμετωπίζεται από την ΑΕΚ ως μια υπόθεση που είναι ανεξάρτηση από κάθε άλλη. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τον Μπουονατότε, δηλαδή, δεν θα μπορούσε να αποκτήθει και ο 27χρονος Αργεντινός και ο Λούκα.

Στην παρούσα φάση, φαίνεται για τους Κιτρινόμαυρους ο Μπουονανότε να έχει μια... προτεραιότητα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Γρανάδα για το μέλλον του. Και σύντομα θα διαπιστωθεί αν θα μείνει ελεύθερος, ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Κρατάει «ζεστό» του Μπουονανότε