MENU

Ο Γκιόργκι Αμπουρτζάνια, αν και μόλις 21 ετών είναι ένας παίκτης που έχει ήδη παρόν, αφού φέτος αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Ανόρθωσης, έχοντας συνολικά 33 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και τρία γκολ. 

Ο Γεωργιανός μέσος αποτελεί τον διακαή πόθο του Νίκου Παπαδόπουλου, αφού θεωρεί πως εκτός από πολύ μέλλον είναι ένας παίκτης «εργαλείο» που θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον άξονα του Ηρακλή. 

Η Κυπριακή ομάδα κινείται στην κατεύθυνση διατήρησής του στο έμψυχο δυναμικό της (το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες) όμως ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Αμπουρτζάνια ήταν ο παρτενέρ του Γρηγόρη Μάκου, στην Ανόρθωση, παίκτης για τον οποίο επίσης ενδιαφέρεται ο Ηρακλής. 

Σε ό,τι αφορά τον παρελθόν του ο Αμπουρτζάνια, ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του αγωνιζόμενος στις Μέταλουργκ Ρουστάβι, Ντίλα και Λοκομοτίβ Τυφλίδας πριν τον αποκτήσει η Ανόρθωση, ενώ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σ’ όλες τις μικρότερες ηλικιακά Εθνικές ομάδες της χώρας του και πλέον στην Εθνική Ελπίδων της Γεωργίας.ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥ ΜΕΣΟΥ

https://www.youtube.com/embed/t3QSN3ZTe1Y
Στο στόχαστρο και ο Αμπουρτζάνια... (vids)