MENU

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει ξανά την ομάδα στη φυσική της θέση, μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Την παρουσίαση έκαναν η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Αγγελική Αρκάδη, ο διευθυντής επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος, ο εμπορικός διευθυντής Νίκος Καραούζας και ο υπεύθυνος εισιτηρίων Κώστας Παναγιωτόπουλος. 

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 150 ευρώ στις θύρες 1,15 και 35, ενώ υπάρχουν και εκπτώσεις στα παιδικά/εφηβικά (75 ευρώ) και νεανικά/φοιτητικά/άνω των 65 ετών (105 ευρώ).Δείτε αναλυτικά τις τιμές ανά θύρα: 

Όπως εξήγησαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, παρά την επιστροφή της ομάδας στη Super League, η διοίκηση αποφάσισε να διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα οι τιμές των καρτών της νέας σεζόν, αναλογιζόμενη την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ουσιαστικά αυξήσεις υπήρξαν μόνο στα ακριβά διαρκείας.  Ενδεικτικός είναι ο συγκριτικός πίνακας τιμών πέρσι - φέτος:  Ημερομηνίες διάθεσης 

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν θα ξεκινήσει την Τετάρτη 24 Ιουνίου και μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της προηγούμενης σεζόν που επιθυμούν να ανανεώσουν τις κάρτες τους. Παράλληλα, θα πωλούνται κανονικά εισιτήρια για ελεύθερες θέσεις.

Από τις 10 Ιουλίου έως και τις 21 Αυγούστου, θα ελευθερωθούν αυτομάτως όλες οι θέσεις σε όλες τις θύρες και οι οπαδοί της ΑΕΚ θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια όπου εκείνοι επιθυμούν. Θέλει τα παιδιά στο γήπεδο 

Μετά την καθιέρωση της μαθητικής κερκίδας, η ΑΕΚ αποφάσισε φέτος να ανοίξει και οικογενειακή κερκίδα (στη Θύρα 21), προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στους γονείς να έρθουν μαζί με τα παιδιά τους στο γήπεδο σε προνομιακές τιμές. 

Όπως τονίστηκε: «Στόχος μας είναι να επενδύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην επιστροφή της ελληνικής οικογένειας στο γήπεδο σε μία πολύ δύσκολη εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε μία σειρά δράσεων που θα μετατρέψουν και πάλι σε απόλαυση την παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα».

Επίσης, τα παιδιά έως 10 ετών, μπορούν να προμηθευτούν το δικό τους εισιτήριο διαρκείας δωρεάν. Δείτε το διαφημιστικό σποτ των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ:  

«Ζήσε την επιστροφή» (Pics + Vid)