MENU

“Μου είπαν να ξεκόψω μεγάλος είμαι πια”, αναφέρει ένα από τα συνθήματα των φίλων του ΑΡΗ. “Μα εγώ όμως γουστάρω και πάλι όπως παλιά” συνεχίζει και πραγματικά φανερώνει το πώς σκέφτεται ο Αρειανός σήμερα.

Η ομάδα επιστρέφει εκεί όπου ανήκει και δείχνει την τεράστια δυναμική της. Να μου επιτρέψει ο συμπαθέστατος Αλέξης, αλλά...5η δύναμη ΑΕΛ δεν υπάρχει ούτε καν για τους ίδιους τους Θεσσαλούς. Η συγκυριακή απουσία του ΑΡΗ δεν μπορεί να προσδώσει ούτε την αίγλη του, ούτε την ιστορία του, ούτε την φανέλα του σε άλλες ομάδες με αξιολογότατη παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αντιλαμβάνομαι ότι περισσότερο να...πικάρει τους Λαμία, Απόλλωνα ήθελε, αλλά απλά να θυμίσω ότι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο αποτέλεσμα ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ είχαν αυτές οι δυο ομάδες και πέρσι. Τότε όμως ήταν ο ΑΡΗΣ ο χαμένος και παράλληλα υπήρχε και μία διαμάχη για το Ντουρμισάι με τον κ. Κούγια να έχει αναλάβει την πλευρά της Λαμίας. Και πέρσι τα ίδια έκαναν, αλλά θέμα και έρευνες διεξάγονται για το Βέροια-ΑΡΗΣ. Που ακούστηκε ο πρώτος ΑΡΗΣ να κερδίζει την πρωτελευταία Βέροια...

Επιστρέφω στα του ΑΡΗ και το μοναδικό φαινόμενο του κόσμου του. Πριν από λίγες μέρες είχε 15.000 σε παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, σήμερα πάνω από 10.000 στο ματς με τον Παναιγιάλειο!!! Και το νιώθεις, το καταλαβαίνεις, το ζεις το πόσο τρελαμένος, διψασμένος είναι ο κόσμος του ΑΡΗ. Είναι όμως και φαινόμενο. Με τόσες πίκρες, με τόσες δυσκολίες, με τόσες απογοητεύσεις και είναι εκεί. Στην Γ και στην Β, γιατί πολύ απλά ακολουθεί πιστά το σήμα. Το έμβλημα του Θεού του Πολέμου. Δεν μπορείτε να το νιώσετε, δεν μπορείτε να το καταλάβετε αν δεν είστε ΑΡΗΣ. Με τα προπολεμικά πρωταθλήματα και το ένα κυπελλάκι. Με τα βρουμ βρουμ και κάθε λογής χωράφι. Αλλά είναι εκεί. Και τρελαίνεστε γιατί μένουν εκεί, δίπλα στην ομάδα τους, πολλές φορές με μίρλα και γκρίνια, αλλά πάντα με πάθος, με ένταση.

“Όπου παίζει ο Θεός δεν θα είναι μοναχός, γιατί ΑΡΗ μου δεν γίνεται αλλιώς”.

Και άντε στην μπάλα ή στο μπάσκετ. Στο γυναικείο βόλει; Φτάσαμε να γίνεται καταγγελία από τον αντίπαλο ότι ήταν υπεράριθμοι οι οπαδοί το ΑΡΗ σε παιχνίδι γυναικείου βόλει!!! Την στιγμή που ψάχνουν κόσμο για να συμπληρώσουν τριψήφιο αριθμό εισιτηρίων σε ματς της Superleague, ο άλλος κατήγγειλε ότι ήταν υπεράριθμοι σε ματς γυναικείου βόλει!!!

Βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι όταν είσαι από την Σαντορίνη θα έχεις μία επιρροή άλλης κουλτούρας. Αφού λοιπόν δεν υπήρξαν επεισόδια, δεν πετάχθηκαν αντικείμενα, δεν έγινε το παραμικρό, έγιναν οι καταγγελίες από τον ΑΟ Θήρας. Α. Έβριζαν οι οπαδοί του ΑΡΗ. Φυσικά και δεν το επικροτώ, αλλά προφανώς στην Σαντορίνη πριν δυο μέρες τα...μπινελίκια ήταν φαγώσιμα. Β. Το πιο σημαντικό. Αφού δεν υπήρξε το παραμικρό, έπρεπε να ειπωθεί κάτι εντυπωσιακό. “Η αθλήτρια μας λιποθύμησε από την μυρωδιά κάνναβης”. Βέβαια έπαιξε κανονικά και στο 4ο σετ, αλλά μετά ξαναλιποθύμησε. Καταρχήν περαστικά στην κοπέλα. Γιατρός δεν είμαι. Κάνναβη δεν έχω κάνει, αλλά σίγουρα έχω μυρίσει. Λιποθυμία από μυρωδιά κάνναβης μόνο αν είσαι από την Σαντορίνη με το εκπληκτικό γραφικότατο ηλιοβασίλεμα μπορείς να ισχυριστείς...

Πιστεύω μάλιστα ότι πρέπει να ενταχθεί και στις προβλεπόμενες τιμωρίες κτλ. Ανάλογα και με το τι καπνίζεις βέβαια να υπάρχει και κλιμάκωση ποινών. Προσωπικά πάντως ως φανατικός αντικαπνιστής θα αρκεστώ να πω πολλά μπράβο στα κορίτσια του ΑΡΗ που προφανώς έπαιζαν με μάσκες για να μην μυρίζουν και αυτές και λιποθυμήσουν και προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος, κερδίζοντας ήδη το ευρωπαικό εισιτήριο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Αρειανός ήταν, είναι και θα είναι παντού...

ΥΓ1 Το...μήνυμα το πήραν άπαντες σήμερα με όσα άκουσαν στο Βικελίδης;

ΥΓ2 Για Τομ και Νικ έγινε ακριβώς ότι λέγαμε τόσες μέρες. Για τα...εκατομμύρια αν και εφόσον έρθουν θα πρέπει άπαντες να περιμένουν. Η ομάδα την δουλειά της. Και ο ιδιοκτήτης τις υποχρεώσεις του και το πλάνο του με οργάνωση, σωστή λειτουργία και επιλογές.

ΥΓ3 Σημειώσαμε ότι ο ΑΡΗΣ θα κερδίσει στα Τρίκαλα. Αν και χρειάζεται άλλη μία νίκη θέλω για πολλούς και διάφορους λόγους να την κάνει με τον Πανιώνιο. Παρεμπιπτόντως μια που πιάσαμε τα συνθήματα υπήρξε η απάντηση σήμερα για όσους ρωτάνε και ανησυχούν. Αλλά είναι ακατάλληλη και ως γνωστόν στο blog διατηρούμε ένα επίπεδο και δεν υιοθετούμε τέτοιες πρακτικές. Μπορείτε να την αναζητήσετε όμως στο διαδίκτυο. Για...live 4 Μάη στο Nick Galis Hall.

YΓ4 Η φωτό αφιερωμένη στις αθλήτριες του ΑΡΗ που σάρωσαν ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και στον κόσμο του ΑΡΗ που είναι υπεράριθμος ακόμα και στο γυναικείο βόλει. Α, η φωτό είναι μετά το ματς και κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών χωρίς να διευκρινιστεί αν η...ευθυμία οφείλεται στην πρόκριση ή σε όποια άλλη μυρωδιά. Γιατί ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ...

“Το σήμα πιστά ακολουθώ...”