MENU

Ο Φαμπιάν Σολντίνι παραχώρησε συνέντευξη στο Radio Lexia και στην εκπομπή Radio BA Leprosa (που είναι οπαδική εκπομπή της Νιούελς Ολντ Μπόις) και αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο.

Μάλιστα, τόνισε ότι η εν λόγω πρόταση είναι με διαφορά η καλύτερη που έχει κατατεθεί στον σύλλογο του Μπουένος Άιρες για τον πελάτη του. Ο σταθμός ενημέρωσε μέσω Twitter για το περιεχόμενο των δηλώσεων του εκπροσώπου του Σκόκο, ο οποίος επεσήμανε αρχικά ότι «Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θέλει να στείλει εδώ τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του για να πάρει τον Νάτσο».

Πρόσθεσε δε, ότι: «Η πρόταση από την Ελλάδα είναι με διαφορά η καλύτερη, γιατί η ΑΕΚ έχει έναν μεγιστάνα. Ο Νάτσο είναι η... αδυναμία του». Όσον αφορά τους υπόλοιπους μνηστήρες για την απόκτηση του Αργεντινού άσου, αποκάλυψε ότι μεταξύ αυτών είναι η Πούμας.

Ωστόσο, σε αυτή τη μεταγραφική υπόθεση δεν είναι... όλα εύκολα για την ΑΕΚ. Κάθε, άλλο. Ο Σολντίνι υποστήριξε πως ούτε ο Σκόκο, ούτε η Νιούελς έχουν πρόθεση να πουληθεί ο ποδοσφαιριστής. Βέβαια, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας και ότι οι δηλώσεις έγιναν σε μια οπαδική εκπομπή της ομάδας της Αργεντινής...

«Η ΑΕΚ έχει κάνει με διαφορά την καλύτερη πρόταση για Σκόκο»!