MENU

Στην πραγματοποίηση της πρώτης της χειμερινής μεταγραφής προχώρησε η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Δούκα Λεφίδη.

Ο 22χρονος αμυντικός ο οποίος αγωνιζόταν στον Αιγινιακό ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των Θεσσαλών στους οποίους θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από σήμερα ο ποδοσφαιριστής Δούκας Λεφίδης αποτελεί μέλος της ομάδας μας.
Ο 22χρονος ακραίος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αποτελώντας την πρώτη προσθήκη της ομάδας μας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Προηγουμένως ο Δούκας Λεφίδης αγωνιζόταν στον Αιγνιακό, έχοντας επίσης φορέσει τις φανέλες του Καμπανιακού, του Απόλλωνα Αρναίας, της ΑΠΕ Λαγκαδά, της Δόξα Μακροχωρίου και του Ηρακλή Αμπελοκήπων.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.»

Εκτός όμως από την απόκτηση του Λεφίδη η διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ εξέδωσε μια ακόμα ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποιεί την λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τζέλλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζέλλο. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Αναγέννηση Καρδίτσας: Πήρε Λεφίδη, αποδέσμευσε Τζέλλο