MENU

Αναλυτικά όσα είπε στον "Libero fm 107,4":

Για την δήλωση Σπανού, ότι και 5-0 και 1-0 δίνουν τρεις βαθμούς είπε: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητη, το σκορ και τα πολλά γκολ λειτουργούν στο ψυχολογικό κομμάτι. Διαφορετικά 1-0 και δύσκολα, διαφορετικά 5-0. Επειδή το πρωτάθλημα έχει διάρκεια, οι τρεις βαθμοί μετράνε όπως είπε και ο κόουτς.

Αυτό που θα μετρήσει είναι οι τρεις βαθμοί και όχι τα γκολ» και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό όταν μία ομάδα έχει καλή επιθετική λειτουργία. Όταν υπάρχει ένας επικίνδυνος παίκτης, ο αντίπαλος επικεντρώνεται σε έναν. Αν είναι πολλοί, τότε είναι διαφορετικό και για τον αντίπαλο».

Συνεχίζοντας για την νίκη της πρεμιέρας με 5-0 είπε: «Μπήκαμε δυνατά, θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Όλα πήγαν όπως τα σχεδιάζαμε, όπως το θέλαμε κι εμείς και ο προπονητής. Θεωρητικά όλοι μπορεί να λένε ότι ο Αιγινιακός είναι από τις αδύναμες ομάδες, αλλά στην έδρα του θα παλέψει πολλά παιχνίδια και φυσικά για την παραμονή».

Για τα υπόλοιπα αποτελέσματα της πρεμιέρας και αν είναι έκπληξη για τον ίδιο η ήττα των Τρικάλων είπε: «Είναι καλές ομάδες. Τα Τρίκαλα ενισχύθηκαν με έμπειρους παίκτες αλλά σήμερα δεν τα κατάφεραν, και η Παναχαική είναι καλή ομάδα».

Για τον επόμενο αγώνα με τα Τρίκαλα εκτός έδρας, και να πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερα να είχε ο Αρης ένα ευκολότερο πρώτο παιχνίδι μακριά από το «Κλ. Βικελίδης» είπε: «Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, ίσως είναι και καλύτερα να έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην αρχή εκτός έδρας. Όπως με τον Αιγινιακό έτσι και στο πρώτο εκτός θέλουμε την νίκη, μάλιστα κόντρα και σε μία ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις. Υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα αλλά σημαντικό είναι και η εμφάνιση που θα έχεις. Πιστεύω όμως στα θεωρητικά μεγάλα παιχνίδια θα παρουσιαστούμε σοβαροί, όπως πρέπει».

Αναφορικά με το περσινό παιχνίδι στα Τρίκαλα το οποίο έκρινε πολλά για την υπόθεση παραμονή είπε: «Παρακολουθούσα κι εγώ τι έγινε πέρυσι, γι’ αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και έτοιμοι για την νίκη».

Όσον αφορά για τα στοιχεία που θα κρίνουν το πρωτάθλημα τόνισε: «Μία καλή αρχή στις 4-5 πρώτες αγωνιστικές, να είναι η ομάδα πρώτη. Μετά η διάρκεια που πρέπει να έχουμε και φυσικά τα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα «διπλά» δίνουν και το πρωτάθλημα, τα εντός εύκολα ή δύσκολα θα τα πάρεις».

Για την περσινή αποτυχία της ομάδας και το κατά πόσο επηρεάζει τους καινούργιους παίκτες είπε: «Εμείς οι νέοι στην ομάδα δεν το σκεφτόμαστε, προσπαθούμε επίσης όσοι το θυμούνται από την περσινή χρονιά, να το αποβάλλουν γιατί μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα».

Για την παρουσία του κόσμου τόνισε: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος του Αρη είναι δίπλα στην ομάδα, θεωρώ ότι στα επόμενα παιχνίδια με βάση τα αποτελέσματα μας και τις εμφανίσεις μας, θα καταφέρουμε να τον φέρουμε πιο κοντά μας» και πρόσθεσε ενόψει των Τρικάλων: «Είναι αρχή είτε έρθει ισοπαλία, είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε δεν σημαίνει κάτι. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, είναι η αρχή του πρωταθλήματος. Ξέρουμε πως αισθάνεται ο κόσμος, δουλεύουμε τρεις μήνες για να πετύχουμε αυτό που πρέπει, την άνοδο».

Για την ετοιμότητα της ομάδας μετά από σχεδόν τρεις μήνες προετοιμασίας, είπε: «Όλες οι ομάδες έχουν έλλειψη ρυθμού αλλά δείξαμε και κόντρα στον Πανιώνιο και στην πρεμιέρα ότι από πλευράς φυσικής κατάστασης βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο. Τώρα αγώνας με αγώνα είναι διαφορετικός και θα γίνουμε καλύτεροι».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο «Κλ.Βικελίδης» είπε: «Όσο παράξενο και αν φαίνεται, όταν το βλέπεις φαίνεται άσχημο. Αλλά είναι σε καλό επίπεδο, είσαι ίσιο, ελαφρύ και το νιώθουμε καλά. Καλύτερα να μην φαίνεται καλό και ας είναι καλό, παρά να φαίνεται καλό και να είναι γεμάτο λακκούβες».

Για τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο είπε: «Ο ΟΦΗ, ο Απόλλων Πόντου, η Δόξα Δράμας, τα Τρίκαλα, είναι ιστορικές ομάδες και θα παλέψουν για τα δύο εισιτήρια της ανόδου».

Για το Κύπελλο και τον επικείμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα είπε: «Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, είπαμε ότι πρέπει να κερδίσουμε τα Γιάννενα για να περάσουμε. Τώρα το έχουμε αφήσει και όταν θα έρθει η ώρα, θα το δούμε αυτό το παιχνίδι.

Για το φιλικό με την Μπόκα τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι άργησε αυτό το φιλικό. Αλλά ένα φιλικό με τέτοια ομάδα, μας ικανοποιεί όλους. Το περιμένουμε πως και πως, το γήπεδο θα είναι γεμάτο».

Για την απόφαση να έρθει στον Αρη και αν μέτρησε και η παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη είπε: «Για όλα ήρθα, είναι συνδυασμός. Το ότι ήρθε ο Παύλος Μυροφορίδης στην ομάδα ήταν σημαντικό, ο Αρης είναι τεράστια ομάδα, οπότε δεν μπορούσα να πω όχι σε μία τέτοια πρόταση. Είναι καλό φυσικά που γνωριζόμαστε με μερικά παιδιά και με τον κ. Μυροφορίδη, είναι σημαντικό γιατί δεν χρειάζεται χρόνος προσαρμογής, ξέρει ο καθένας τι θέλει μέσα στο γήπεδο».

Όσον αφορά τον Γιάννη Πασά και το καλό του ξεκίνημα από άποψης σκοραρίσματος είπε αρχικά με χιούμορ: «Μάλλον δεν είναι ο Γιάννης Πασάς, είναι άλλος» και πρόσθεσε: « Του πάνε μάλλον τα κίτρινα και του έρχεται και το γκολ».

Για την περσινή ομάδα και την σύγκριση με την φετινή από οικονομικής πλευράς είπε: «Το θέμα το οικονομικό, μέσα στο γήπεδο δεν φαίνεται. Ίσως η περσινή ομάδα του ΑΡΗ στην SuperLeague να έβγαζαν μία καλύτερη εικόνα. Εμείς φέτος θεωρώ ότι ξέρουμε καλύτερα την Football League και να παίξουμε καλύτερα. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι και αυτό, να ξέρεις καλά μία κατηγορία».

Ιντζόγλου: «Σημαντικά και τα γκολ, αλλά μας νοιάζουν μόνο οι βαθμοί»