MENU

Στην Κροατία θα ταξιδέψει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα βρεθεί το Σάββατο (16/5) στο Ζάγκρεπ, με σκοπό να τσεκάρει συγκεκριμένο μεταγραφικό στόχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός είναι ο κεντρικός αμυντικός της Χάϊντουκ Σπλιτ, Γκόραν Μίλοβιτς.

Ο 26χρονος άσος έχει ύψος 1,95 μ. Ταιριάζει συνεπώς ως προς αυτό στο… προφίλ του παίκτη που αναζητά η ΑΕΚ, η οποία επιθυμεί την απόκτηση ενός ψηλού κορμιού στην άμυνα. Ωστόσο, είναι δεξιοπόδαρος (οι Κιτρινόμαυροι έχουν δείξει προτίμηση στους αριστεροπόδαρους στις μέχρι τώρα αναζητήσεις τους). Πρόκειται, όμως, για έναν παίκτη που προτάθηκε στην Ένωση και αποφάσισε να τον… εξετάσει περισσότερο.

Και ο «Μίλο» έκρινε ότι το ντέρμπι της Χάιντουκ με τη Ντιναμό Ζάγκρεπ, που διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου (18.00), είναι ένα παιχνίδι το οποίο επιτρέπει να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Ο Μίλοβιτς είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του Σπλιτ τα τελευταία τρία χρόνια, έχοντας συνολικά 112 συμμετοχές (σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League) και τρία γκολ, ενώ την 1η Ιουλίου το συμβόλαιό του με την κροατική ομάδα ολοκληρώνεται.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην λίστα των Κιτρινόμαυρων για τη θέση του στόπερ υπάρχουν αρκετές ακόμη περιπτώσεις, κάποιες εκ των οποίων είναι πιο προχωρημένες (έχουν περάσει ήδη από… κόσκινο) και δείχνουν να έχουν κερδίσει… πόντους. Ωστόσο, ο Μιλοβάνοβιτς θα περάσει από το «μικροσκόπιό» του τον Μίλοβιτς και θα κρίνει αν η ΑΕΚ θα ασχοληθεί πιο σοβαρά με την περίπτωσή του.

Στην ΑΕΚ έχει προταθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ο Μιλοβάνοβιτς. Πρόκειται για τον αρχηγό της Χάιντουκ, Μάριο Μάλοτσα. Αγωνίζεται στην ομάδα του Σπλιτ από το 2008, είναι επίσης 26 χρονών και έχει ύψος 1,90. Οι φετινές του συμμετοχές είναι 37 και επίσης μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. 

Πάει Κροατία για Μίλοβιτς ο «Μίλο»