MENU

Στα Σπάτα βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ιδιοκτήτης της Aegean έφτασε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας λίγο πριν από την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ και ο λόγος της παρουσίας του εκεί σχετίζονταν με τις άσχημες εμφανίσεις της Ένωσης στα τελευταία παιχνίδια για τα play offs της Football League, για τις οποίες τους μίλησε με σκληρή γλώσσα.  

Ο Τίγρης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Στα play off είμαστε... τσίρκο Medrano» και πρόσθεσε πως: «Μόνο οι φανέλες παίζουν. Κερδίζουν μόνες τους. Ξυπνήστε. Συνέλθετε όσο υπάρχει χρόνος. Εμείς ξέρουμε τι χρειάζεται να αλλάξει και θα το κάνουμε το καλοκαίρι. Αν κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει ΑΕΚ, θα έχουν πρόβλημα».

Μάλιστα, ο Μελισσανίδης απαίτησε επιτακτικά από τους Κιτρινόμαυρους να συγκεντρωθούν απόλυτα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις: «Παίζετε στην ΑΕΚ, δεν σας λείπει τίποτα. Έχω μάθει για κάτι... κρούσματα. Μην μάθω ξανά κάτι τέτοιο. Να είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας», τόνισε, ενώ στη συνέχεια έκανε και κάποιες επισημάνεις επί προσωπικού. 

Πριν μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Τίγρης είχε μια σύντομη συνομιλία με τον Τραϊανό Δέλλα και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην οποία προφανώς συζήτησαν για την κακή απόδοση της ομάδας το τελευταίο διάστημα, ενώ αμέσως μετά την ομιλία του αποχώρησε από τα Σπάτα. «Ικανοποιείστε τον κόσμο»

Εκτός από τον Μελισσανίδη, στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μίλησαν και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανός Δέλλας. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ τους επεσήμανε ότι: «Όταν παίζεις στην ΑΕΚ δεν φτάνει μόνο να κερδίζεις. Δεν παίζουμε καλά στα τελευταία παιχνίδια και είναι κρίμα να το χαλάσουμε στο τέλος. Πρέπει να τελειώσουμε τη χρονιά με καλή απόδοση, που θα ικανοποιήσει τον κόσμο»

Ο προπονητής της Ένωσης τόνισε από την πλευρά του στους Κιτρινόμαυρους πως: «Σε ένα ακόμη ματς κερδίσαμε, αλλά δεν είχαμε καλή απόδοση. Πρέπει να βελτιωθούμε. Το είπαμε και μετά το προηγούμενο ματς, αλλά δεν το κάναμε. Οι βαθμοί είναι σημαντικοί, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό».

«Στα play off είμαστε... τσίρκο Medrano»