MENU

Έναν ακόμα παίκτη ενέταξε στο δυναμικό του ο Απόλλων Λάρισας, φτάνοντας με τον τρόπο αυτό τις εννιά μεταγραφές, καθώς απέκτησε τον Κώστα Κουρτεσιώτη.

Ο έμπειρος Καρδιτσιώτης αμυντικός που την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Δόξα Δράμας, απ΄όπου κι έμεινε ελεύθερος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των «κυανόλευκων».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η διοίκηση της ομάδας της Φιλιππούπολης, προχώρησε σήμερα στην έκδοση ανακοίνωσης, μέσω της οποίας έκανε γνωστή και τυπικά την απόκτηση του παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου αριστεροπόδαρου αμυντικού Κωσταντίνου Κουρτεσιώτη.

Ο Κουρτεσιώτης γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1984, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Κ-20 της Αναγέννησης Καρδίτσας και στη συνέχεια όντας διακριθείς, μεταπήδησε στη ανδρική ομάδα της Αναγέννησης.

Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, μετά την Αναγέννηση Καρδίτσας, στον Ηλυσιακό, στον Πλατανιά Χανίων (όπου ουσιαστικά "έχτισε" την καριέρα του, με την άνοδο στην Super League), στον Τύρναβο 2005, στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ., στον Κισσαμικό, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Δόξα Δράμας.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε να είναι υγιής και κάθε επιτυχία, μαζί μας.»

Ανακοίνωσε Κουρτεσιώτη ο Απόλλων Λάρισας