MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Metropolis 95.5 FM»:

«Εγώ σαν Νίκος Υψηλάντης δεν θέλω τον Καγιούλη στον Ηρακλή, γιατί έχω εμπιστοσύνη στη λογική μου και την ερμηνεία των γεγονότων. Ακόμη και να ισχύει και το σενάριο του κέρδους που λέτε, μου φαίνεται αδιανόητο ένας άνθρωπος να έχει τη δυνατότητα με 200-300 χιλιάδες ευρώ να σώσει την παρτίδα και να κρατήσει την ομάδα σε μια κατηγορία που έχει 3-3,5 εκ. ευρώ και ξαφνικά να εμφανίζεται ότι έχει επενδυτές σε μια κατηγορία που ζήτημα να έχει 200-300 χιλιάδες ευρώ έσοδα. Δεν είμαι επιφυλακτικός. Αν δεν τον γνώριζα θα ήμουν επιφυλακτικός. Τώρα είμαι κάθετα αρνητικός και αντίθετος. Όχι με τον άνθρωπο, φυσικά, αλλά με την πρότασή του» τόνισε αρχικά.

Για το αν υπάρχει άλλη λύση: «Δεν έχουμε άλλη λύση. Η ιστορία του Ηρακλή έδειξε πως όσες φορές φτάσαμε σε τέτοια διλήμματα και κάναμε υποχώρηση πήγαμε ένα σκαλί χειρότερα. Ας αποδείκνυε ο Καγιούλης το σχέδιό του, ότι έχει αυτούς τους ανθρώπους και θα βάλει αυτά τα λεφτά, να ξεχάσουμε τι έγινε πέρσι. Μιλάμε για μια ανώνυμη εταιρεία που στην πορεία αυτή των δύο χρόνων και παρά τα έσοδα έφτασε στα 3,5 εκ. ευρώ χρέη που κατά δήλωση όλων είναι όχι μόνο σε παίκτες, αλλά και σε τρίτους που κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν οι τράπεζες».

Για τα λεγόμενα Καγιούλη περί ανθρώπων που έφαγαν χρήματα στην πλάτη του Ηρακλή: «Θα πρόσφερε τεράστιο έργο ο Νίκος Καγιούλης αν μας έλεγε και ποιοι τα έφαγαν. Συμμετείχε σε πολλές μαύρες σελίδες του Ηρακλή πέρσι, αν μας έδινε κάποια τέτοια στοιχεία θα μπορούσε να γράψει και κάποια χρυσά γράμματα».

Για την επόμενη μέρα: «Ο κόσμος βλέποντας ότι η ομάδα ξαναέπεσε με το έτσι θέλω, προσπαθεί να πιαστεί από κάπου. Μόνη σωτηρία είναι να βγει κάτι από κάπου αλλού, γιατί δεν θεωρώ ότι ο Καγιούλης μπορεί να βοηθήσει, και ό,τι γίνει να το στηρίξει. Δεν έχω, όμως, κάποια λύση να προτείνω».

Υψηλάντης: «Κάθετα αρνητικός και αντίθετος με την πρόταση Καγιούλη για Ηρακλή»