MENU

Εκκαθαρίσεων συνέχεια για τον Παναιγιάλειο, καθώς μετά τους Νταγκεστάνι, Παναγιώτου και Τσότρα, ακόμα ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν από τις τάξεις των «μελανόλευκων».

Ο λόγος για τον 21χρονο επιθετικό Παναγιώτη Ξόμπλιο ο οποίος ζήτησε από την διοίκηση των Αχαιών να αποχωρήσει από την ομάδα, αίτημα το οποίο κι έγινε αποδεκτό από τους ιθύνοντες της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ξόμπλιο, κατόπιν προσωπικής επιθυμίας του ιδίου. Η ομάδα μας τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα συνεισφορά του και του εύχεται υγεία και επίτευξη των στόχων του».

Παράλληλα η διοίκηση της «Μαύρης Θύελλας» εξέδωσε ακόμα μια ανακοίνωση, μέσω της οποίας συγχαίρει την Παναχαϊκή, για την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα στην Stoiximan.gr Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ συγχαίρει την ομάδα της Παναχαϊκής, τη Διοίκησή της, τους ποδοσφαιριστές της, το τεχνικό της επιτελείο και όλους όσους συνέβαλαν στην άνοδό της στη Football League. Υγεία και καλή δύναμη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο σε ένα Πρωτάθλημα που θα είναι αντάξιο των προσδοκιών όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων».

Παναιγιάλειος: Τέλος ο Ξόμπλιος, συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή