MENU

Την τιμωρία του Ηρακλή Νύκταρη για τον αγώνα του περυσινού πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τα Χανιά, μάτς το οποίο έγινε τον περασμένο Ιανουάριο έκανε γνωστή την Δευτέρα (27/3) το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Stoiximan.gr Football League.

Ο πρώην χρηματοδότης των Χανίων, ο οποίος είχε κληθεί σε απολογία για την συμπεριφορά του στο εν λόγω ματς, τιμωρήθηκε με 8.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έναν χρόνο.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ερήμην του 2ου εγκαλουμένου, ΝΥΚΤΑΡΗ ΗΡΑΚΛΗ.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την 1η εγκαλουμένη, "ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ", της αποδιδόμενης σε αυτή πειθαρχικής παραβάσεως της απειλής (άρθρο 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ), κατά τον αγώνα με την ομάδα "ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ", που διεξήχθη την 10 - 1 - 2016.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο 2ος εγκαλούμενος, ΝΥΚΤΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, τέλεσε την κατά τα άνω πειθαρχική παράβαση της απειλής (άρθρο 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο 2ο εγκαλούμενο, ΝΥΚΤΑΡΗ ΗΡΑΚΛΗ: α) χρηματική ποινή, ποσού οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ και β) απαγόρευση της εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους».

Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για έναν χρόνο στον Ηρακλή Νύκταρη