MENU

Η Τρίτη του Πάσχα (14/4) θεωρείται ως η πιο πιθανή για να διεξαχθεί η κλήρωση, ωστόσο δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη, καθώς κι η επόμενη μέρα φαντάζει ως πιθανό σενάριο. Αυτό βέβαια συνεπάγεται πως αβέβαιη παραμένει και η ημερομηνία που θα υπάρξει σέντρα στα play off και play out, με την πιθανή να είναι η 19/4 (Κυριακή) ή 22/4 (Τετάρτη).

Από που προκύπτουν τα παραπάνω; Από το γεγονός πως εκκρεμεί η εκδίκαση των υποθέσεων των Φωστήρα, Ηρακλή κι Εθνικού Σερρών (σ.σ. για χειραγωγημένα ματς), η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη (7/4), κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας, ακόμα κι αν υπάρξει απόφαση την ίδια ημέρα, καθώς υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο έφεσης κατά οποιασδήποτε απόφασης.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, εξουσιοδοτήθηκε από τα υπόλοιπα μέλη, ώστε να προχωρήσει στην επικύρωση, χωρίς συμβούλιο, όταν τελεσιδικήσουν οι όποιες δικαστικές αποφάσεις.

Το σίγουρο είναι πως τα play off και play out θα διεξάγονται την ίδια μέρα κι ώρα. Επιπλέον, οι ομάδες που θα συμμετέχουν στη σχετική διαδικασία θα πρέπει να αποφασίσουν εάν επιθυμούν να διαιτητεύσουν τα ματς οι διαιτητές της Superleague, οι οποίοι βέβαια θα αμείβονται με μισθό της Football League, προκειμένου να στείλουν ανάλογο αίτημα στην ΕΠΟ.

Τέλος, την ημέρα της κλήρωσης θα εξεταστεί η πρόταση του Αλέξη Κούγια για αντι-ντόπινγκ κοντρόλ, καθώς η διοργανώτρια αρχή δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα.

Αβεβαιότητα για την ημερομηνία της κλήρωσης