MENU

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στην επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, όπου υπογράμμισε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο.

Παράλληλα μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί για το θεσμό του κυπέλλου και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε πως: «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι, όπου ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια, με τα τρία να είναι στο Χαριλάου. Πετύχαμε τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία ήταν σημαντική. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, χρειάζεται υπομονή, στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Είμαι σίγουρος και αισιόδοξος πως στο τέλος που θα κάνουμε το ταμείο, θα είμαστε εκεί που πρέπει.

Ξεκινήσαμε καλά και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πιο νωρίς, απέναντι σε μια καλή ομάδα Βάσει των ευκαιριών μας, το 1-0 είναι λίγο, απέναντι σε μία καλή και δυνατή ομάδα. Καταφέραμε να περάσουμε μια δύσκολη έδρα και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, θέλει υπομονή, χαιρόμαστε σήμερα ωστόσο από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά μας γιατί ακολουθεί το κύπελλο (σ.σ. με Αστέρα Τρίπολης). Είναι ένας θεσμός που ο Άρης έχει παράδοση, είμαστε έτοιμοι, χωρίς να ξεχνάμε ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Για την εικόνα της ομάδας: «Μετά το γκολ, δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό, αλλά δεν δώσαμε μία σωστή πάσα. Ήταν ένα ματς γενικά που πήγε πολύ στη δύναμη, στις προσωπικές μονομαχίες και τις στημένες μπάλες».

Πρόσθεσε πως: «Καταρχάς, όλες οι ομάδες έχουν επιπλέον κίνητρο όταν αντιμετωπίζουν τον Άρη. Είδαμε τον Κισσαμικό ο οποίος πήγαινε πολύ δυνατά προσωπικές μονομαχίες. Αυτό είναι το Πρωτάθλημα της Football League. Χαρακτηρίζεται από τη δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες και από τα στημένα. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε. Στο τέλος αυτό μένεις. Γιατί μπορεί να παίξεις καλά όπως κάναμε εμείς με τον Αιγινιακό, αλλά δεν κερδίσαμε, κάτι που κάναμε σήμερα και δεν είχαμε κάνει στους προηγούμενους αγώνες ήταν ότι είχαμε πάθος, βάλαμε τα πόδια μας, απλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη πιο άνετα».

Τέλος σημείωσε ότι: «Η διακοπή μας έκανε καλό. Αυτό φάνηκε και στο φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια. Πάντα η διακοπή βοηθάει την ομάδα η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά. Σε ότι αφορά τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, βάσει ιστορίας, ονόματος, φανέλας και γηπέδου είμαστε εμείς και ο ΟΦΗ. Αλλά αυτοί οι παράγοντες που προανέφερα δεν είναι οι καθοριστικοί».

Αναστόπουλος: «Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»