MENU
Ανακοίνωση μέσω της οποίας καλούν τους φίλους της ομάδας, να δώσουν το παρών στην συνάντηση που θα γίνει στο καφέ του γηπέδου, προκειμένου να βρεθεί λύση στην κοντρά μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, εξέδωσαν οι φίλοι του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί συναπολλωνιστές, μετά την τελευταία πρόταση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, που ζητά πρωτοβουλία από τους φιλάθλους και αφού είχε προηγηθεί αυτή του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, νομίζω ότι είναι η ώρα να κάνουμε κι εμείς μια κίνηση με την ελπίδα να βρεθεί μια λύση στο τεράστιο πρόβλημα της κρίσης ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Γ.Σ. που ως αποτέλεσμα έχει την απομάκρυνση της ομάδας από την φυσική μας έδρα, την Ριζούπολη.

Παίρνοντας λοιπόν την πρωτοβουλία και μετά από συμφωνία και με άλλους συναπολλωνιστές μας, σας καλούμε όλους τους Απολλωνιστές σε συνάντηση – συζήτηση στο καφέ του γηπέδου της Ριζούπολης, την Δευτέρα 17/10 και ώρα 7:00 το απόγευμα.

Ο στόχος της συνάντησης αυτής είναι να συζητήσουμε τις δύο προτάσεις του Γ.Σ. και της Π.Α.Ε., να προτείνουμε μία χρυσή τομή, τόσο στον κο Καταβέλο όσο και στον κο Μονεμβασιώτη και αφού γίνει δεκτή επί της αρχής να συναντηθούν οι δύο τους και να βρουν λύση, για την μη απομάκρυνση της ομάδας μας από την Ριζούπολη.

Όλοι λοιπόν την Δευτέρα στο γήπεδο της Ριζούπολης για την Ριζούπολη. Όλοι μαζί με τον Απόλλωνα μας.

Μία παράκληση προς όλους τους φίλους Απολλωνιστές. Ας κατεβάσουμε όλοι τους τόνους να ηρεμήσουν τα πνεύματα ώστε οι δύο ηγέτες να βρουν την θεμιτή για όλους μας λύση».
«Ας κατεβάσουμε τους τόνους να ηρεμήσουν τα πράγματα»