MENU

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να ανοίγουν το σκορ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Ντελέκο να νικάει τον Χουάντερσον με σουτ από μακρινή απόσταση. Η Λαμία συνέχισε την πίεσή της κι επτά λεπτά αργότερα έχασε καλή ευκαιρία, με τον Ρεπετσά, μετά την άστοχη έξοδο του Χουάντερσον, να σουτάρει, όμως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πουρτουλίδη.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 28', με τον Λουκίνα να κάνει λανθασμένη επιλογή και να χάνει την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Μέχρι το τέλος δεν υπήρχε κάτι άλλο αξιόλογο, με τις δύο πλευρές να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με αρκετά νεύρα και πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, με την πρώτη φάση να σημειώνεται στο 55ο και να ανήκει στους γηπεδούχους, όταν ο Πέρεθ, έπειτα από εξαιρετική κίνηση, δεν μπόρεσε με σουτ να βρει στόχο. Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούσαν να βρουν κάποιο γκολ από αντεπιθέσεις και στο 69' η απάντηση ήρθε. Ο Μπλάζιτς έκανε τραγικό λάθος, ο Λουκίνας το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο κι «έγραψε» το 1-1.

Με αυτό το γκολ ο Ηρακλής γύρισε στα μετόπισθεν προκειμένου να διαφυλάξει την πολύτιμη ισοπαλία. Αυτή έμεινε μέχρι τέλους και τελικώς ο «Γηραιός» παρέμεινε στο +11 από τη δεύτερη Λαμία.Λαμία (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπάζιτς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Κόμνος, Φατιόν, Ντελέκος, Πέρεθ, Νικλητσιώτης, Νεόφυτος, ΚαμαράΗρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης, Τσιλιγκίρης, Λουκίνας

«Όρθιος» με Λουκίνα