MENU

Την πίστη του ότι εάν η ομάδα του εμφανιστεί συγκεντρωμένη στο προσεχές εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την ΑΕΛ, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, εξέφρασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM 100» ο προπονητής των Τρικάλων Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Αναλυτικά η οι δηλώσεις του:

«Η πίεση μετά και το αποτέλεσμα του κυπέλλου θα είναι από την πλευρά της ΑΕΛ που θα θέλει να αποδείξει πράγματα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Δεν θα παίξουμε αμυντικά, δεν θα παίξουμε ταμπούρι. Το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα έχει άγρια ομορφιά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» ανέφερε ο τεχνικός των Τρικάλων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM 100».

Σχετικά με την επιστροφή του Αρσενίεβιτς υπογράμμισε: «Είναι καλό ότι επέστρεψε, αυτό βοήθησε στην ψυχολογία όλων γιατί είμαστε μία οικογένεια. Τον υπολογίζω για το παιχνίδι με την Λάρισα, είναι σε καλή φυσική κατάσταση αλλά δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό λόγω της απουσίας του από τα τελευταία παιχνίδια».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του ΑΟΤ από τις υπόλοιπες ομάδες σημείωσε: «Από την στιγμή που είσαι ψηλά στην βαθμολογία και παίζεις καλό ποδόσφαιρο όλοι σε υπολογίζουν και σε πολλές περιπτώσεις όπως είδαμε και με την Λαμία οι ομάδες παίζουν κλειστά πίσω».

Όσο για την μεταγραφική κινητοποίηση των Τρικάλων ανέφερε: «Αποκτήσαμε ήδη δύο παίκτες που θα παίξουν από Γενάρη, θα αποκτηθούν σίγουρα και άλλοι».

Παναγόπουλος: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»