MENU

Στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (12/12), με αντίπαλο την Καλλιθέα θα ξεκινήσει στις 16:30 το απόγευμα προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για τη διευκόλυνση των φιλάθλων εν όψει του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Καλλιθέα (Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015, 18:00) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football Leeague, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 16:30. Οι φίλαθλοι της Καλλιθέας που θα προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει έξω από την Θύρα 4 με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων

Θύρα Ε (Κεντρική) - 15 ευρώ

Θύρα 1Α - 10 ευρώ

Θύρα 1B - 10 ευρώ

Θύρα 2Α - 10 ευρώ

Θύρα 3 - 5 ευρώ *

Θύρα 6 (Φιλοξενούμενοι) - 10 ευρώ

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών. Εισιτήρια για τις Θύρες Ε, 1Α, 1Β, 2Α, 3 θα πωλούνται από ταμείο που θα λειτουργεί στη Θύρα 1. Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου με την επίδειξη της ταυτότητας τους».

Ανακοίνωση Απόλλωνα για τα εισιτηρία με Καλλιθέα