Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το εντός έδρας ντέρμπι της Δευτέρας, με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο προχώρησε η διοίκηση της Παναχαϊκής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο την Δευτέρα 7/12/15 και ώρα 18:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:
Τα εισιτήρια για το παιχνίδι κοστίζουν 1 ευρώ (μαθητικό), 2 (στρατιωτικό - φοιτητικό), 5 (ανέργων) και 10 ευρώ κανονικό εισιτήριο. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από σήμερα και τα γραφεία θα είναι ανοικτά μέχρι τις 19:00. Αύριο, Σάββατο, η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι τις 19:00, Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 20:00 και Δευτέρα από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ρήγα Φεραίου 75, 1ος όροφος)
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
*Η είσοδος για παιδιά μέχρι 6 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ.
**Τα μειωμένα εισιτήρια δίνονται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών εγγράφων.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 241002, στο info@panachaikifc.gr και στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook».
- Likes0
- Dislikes0