MENU

Την στήριξη του κόσμου ζήτησε ο παίκτης της Παναχαϊκής Κώστας Χατζής με αφορμή το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΛ. Ο μέσος των Αχαιών με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του εν λόγω αγώνα, αλλά και για τα επόμενα τρία παιχνίδια με Παναιγιάλειο, Εργοτέλη και Απόλλωνα αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Πρωινή Γνώμη»:

Για το ματς απέναντι στην ΑΕΛ: «Παίζουμε με την πρώτη ομάδα στη βαθμολογία, δεν έχει ακόμα χάσει παιχνίδι και αυτό σημαίνει πως έχουμε δύσκολο έργο. Παρ’ όλα αυτά εμείς ειδικά μέσα στην έδρα μας έχουμε δείξει ότι δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι, νομίζω ότι θα δείξουμε πολύ πάθος και δύναμη και θα φτάσουμε στη νίκη».

Για τα επόμενα τρία παιχνίδια, αλλά και την στήριξη του κόσμου: «Γνωρίζουμε όλοι ότι έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια που είναι και πολύ σημαντικά για τη συνέχεια και για αυτό τον λόγο θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να σταθεί στο πλευρό μας. Από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο για να τους το ανταποδώσουμε».

Εκτός αποστολής ο Ρόκας, επιστρέφουν Τζίλας, Κάργας και Στεργίδης

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» Δημήτρης Σπανός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του για τον αγώνα απέναντι στους Θεσσαλούς. Μοναδικό πρόβλημα για τον Αιγιώτη κόουτς ο Στάθης Ρόκας ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Στα θετικά η επιστροφή των Τζίλας και Κάργα οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες του, αλλά και του Στεργίδη που ξεπέρασε την βρογχίτιδα που τον ταλαιπωρούσε. Έτσι στην 22αδα της ομάδας της Πελοποννήσου για το ματς απέναντι στους «βυσσινί» συμπεριλήφθηκαν οι: Στρέζος, Αθανασόπουλος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοδήμος, Καρβουνιάρης, Λαμπρόπουλος Σήφ., Λαμπρόπουλος Γιώργ., Χατζής, Χούσα, Στεργίδης, Πινδώνης, Πέδρο, Σιατραβάνης, Μουκίδης, Τρίγκας, Ντελέκος, Χαρτσιάς, Ρουμπάτος, Μητρόπουλος και Τζίλας

Χατζής: «Πάθος και δύναμη για να φτάσουμε στη νίκη»