MENU

Όπως αυτό που έδωσε ο Ισπανός ρέφερι στη φιλική αναμέτρηση της Χέρενφεν με την Σταντάρ Λιέγης που έγινε την Παρασκευή στη Μούρθια. Ένα πέναλτι… μνημείο!

Το παιχνίδι είχε φτάσει στο 85’ με το σκορ να είναι 2-0 υπέρ της Σταντάρ Λιέγης, όταν ο Ραούλ Εσπέχο σφύριξε πέναλτι στη φάση που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Ήταν το ΤΕΤΑΡΤΟ πέναλτι που έδινε ο Ισπανός διαιτητής στο ματς! Τρία κέρδισε η Σταντάρ και ένα Χέρενφεν. 

Αφού, λοιπόν, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και άφησε τους παίκτες της Χέρενφεν με το στόμα ανοιχτό ήρθε η ώρα της εκτέλεσης. Ο ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης πήρε φόρα, σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας των Ολλανδών απέκρουσε. 

Για λόγους που κανείς δεν κατάλαβε, όμως, ο διαιτητής έδειξε ότι το πέναλτι πρέπει να εκτελεστεί ξανά! Αυτή η απόφαση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι παίκτες της Χέρενφεν σηκώθηκαν και έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν μπορούσαν να δεχθούν άλλο τα όσα κωμικοτραγικά συνέβαιναν στο ματς.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας, αλλά και αυτή του Βελγίου έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Δείτε το βίντεο με το τέταρτο πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Το πιο γελοίο πέναλτι στην ιστορία! (vid)