MENU

Μπορεί να είναι μόλις 19 ετών, ωστόσο ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ έχει πάρει φανέλα βασικού στον βουλγαρικό σύλλογο και οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στο εξωτερικό. Πριν λίγο καιρό το όνομά του «έπαιξε» και για τον Ολυμπιακό, στον... χορό ωστόσο μπαίνουν πλέον και κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

Το "clacionews24" κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Μίλαν, Γιουβέντους, Ίντερ και Νάπολι, με τις σχετικές πληροφορίες μάλιστα να επιβεβαιώνονται κι από το περιβάλλον του παίκτη!

Όπως σημειώνεται στο ιταλικό ρεπορτάζ, το κόστος απόκτησης του Στεργιάκη είναι αρκετά χαμηλό, μιας και η ρήτρα του φτάνει στα 2 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα η περίπτωσή του να αποτελεί ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πρότζεκτ για τα κορυφαία κλαμπ της Serie A. Πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και από τη Γερμανία.

Ο Στεργιάκης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020, ενώ είναι ενεργό μέλος της Εθνικής U19. Στο φετινό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας μετράει 18 συμμετοχές (έχουν παιχτεί 26 αγωνιστικές), αποτελώντας τον Νο1 κίπερ της Σλάβια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη γειτονική χώρα μετακόμισε σε ηλικία μόλις 16 ετών, αφού ο μάνατζέρ του, Γιώργος Κολοβός που έχει ανοίξει δίαυλο με το βουλγαρικό πρωτάθλημα (πήγε πρόσφατα τους Μανωλά και Κοντοχρήστο στη Λοκομοτίβ Μόσχας) διέκρινε το ταλέντο του από πολύ μικρή ηλικία.

Η... μισή Ιταλία στα πόδια του Στεργιάκη!