MENU

Μία είδηση με ιδιαίτερη συμβολική σημασία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η αγγλική εφημερίδα Nottingham Post. Σε μία εποχή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στα… μαχαίρια και σε διαμάχη με τον πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, μία παρόμοια δικαστική μάχη έχει ξεκινήσει και με τον… Κόκκαλη της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας ο αγγλικός σύλλογος έχει κινηθεί νομικά κατά του πρώην ιδιοκτήτη της Φόρεστ, Φαουάζ Αλ-Χασάουι, ενώ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο έχει κινηθεί και ο επιχειρηματίας από το Κουβέιτ!

Όπως τονίστηκε στην αγγλική εφημερίδα από το γραφείο νομικών υποθέσεων Browne Jacobson LLP, που εκπροσωπεί την Νότιγχαμ σε αυτή την διαμάχη: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ανοίξει νομικές διαδικασίες ενάντια στον κ. Αλ-Χασάουι και σχετιζόμενη πλευρά, αξιώνοντας διάφορα ποσά που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα και οφείλονται από την ολοκλήρωση της πώλησης του συλλόγου τον Μάιο του 2017. Ο κ. Αλ-Χασάουι έχει κινηθεί νομικά ενάντια στον σύλλογο ως απάντηση. Δεν θα ήταν πρέπον για εμάς ή για τον σύλλογο να σχολιάσουμε περαιτέρω τις διαδικασίες μέχρι την επίλυση της υπόθεσης.».

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα η εν λόγω δικαστική διαδικασία δεν αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά τον Αλ-Χασάουι (ιδιοκτήτης της ομάδας από το 2012, μέχρι πέρσι) με το κλαμπ.

Στα δικαστήρια με τον πρώην ιδιοκτήτη της η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη