MENU

Καλές οι εθνικές ομάδες, αλλά σαν τους συλλόγους δεν έχει. Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκινούν και πάλι μετά την διακοπή λόγω των εθνικών υποχρεώσεων με ένα ονειρεμένο σαββατοκύριακό για κάθε ποδοσφαιρόφιλο.

Ορεκτικό δεν υπάρχει. Πάμε κατευθείαν στο κυρίως πιάτο. Στις 14:30 του Σαββάτου, το απόλυτο αγγλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ανφιλντ» σε ένα αγώνα που καθηλώνει κάθε χρόνιο όλο τον πλανήτη.

Μερικές ώρες αργότερα (19:00) πάμε Ιταλία στην επανάληψη του ιταλικού Σούπερ Καπ με την Γιουβέντους να φιλοξενεί την Λάτσιο. Για όσους θέλουν να κάνουν ζάπινγκ, λίγο αργότερα (19:30) ξεκινά το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες που κυνήγησαν πέρυσι την Μπάγερν, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να υποδέχεται την εκπληκτική Λειψία.

Το μεγάλο δίλημμα βέβαια είναι αργότερα. Τι να δει κανείς στις 21:45; Την ματσάρα ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα στην πρώτη τους κόντρα στο νέο γήπεδο - στολίδι των «ροχιμπλάνκος» ή την τιτανομαχία ανάμεσα στην Ρόμα και την Νάπολι με την ομάδα του Κώστα Μανωλά να φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα φρενάρει την άπταιστη διαδρομή των «παρτονοπέι»;

Για όσους δεν χόρτασαν από το Σαββατιάτικο μενού υπάρχει ματσάρα και την Κυριακή. Στις 21:45 το περίφημο Derby della Madonnina, η μεγάλη μονομαχία της Λομβαρδίας ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν!

Αυτό το Σ/Κ έχει μόνο μπάλα!

Ονειρεμένο Σαββατοκύριακο γεμάτο ντέρμπι στην Ευρώπη!