MENU

Από το Ηράκλειο και τον Εργοτέλη στην ΑΕΚ. Και από την Ένωση στην Τουρκία και την Καϊσέρι, με την οποία χώρισαν οι δρόμοι του μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν. Ο Γιώργος Σαρρής έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και θα παραμένει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο 26χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός απέρριψε τις κρούσεις που δέχθηκε από την Τουρκία, καθώς δεν ήθελε να παραμείνει στην γειτονική χώρα και είπε το «ναι» στη Χάμιλτον!

Ο Σαρρής μαζί με τον εκπρόσωπό του, Βασίλη Τοπίδη, ταξίδεψαν την Παρασκευή στην Σκωτία για τις τελικές διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Premiership και η συμφωνία «κλείδωσε».

Εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο (διετούς διάρκειας) ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο 26χρονος αμυντικός, μάλιστα, μαζί με τον εκπρόσωπό του παρακολουθούν αυτήν την ώρα το ματς της Χάμιλτον με την Σεντ Μίρεν για το League Cup και στη συνέχεια αναμένεται να ολοκληρωθεί και το «τυπικό» της μεταγραφής.

Ανακοινώθηκε το... deal!

Η επιβεβαίωση των πληροφοριών του SDNA ήρθε από τον λογαριασμό της Χάμιλτον στο twitter, η οποία στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Σεντ Μίρεν ανακοίνωσε το deal!

https://t.co/NYOs10wHs8
Υπογράφει στη Χάμιλτον ο Σαρρής!