MENU

Όπως αναφέρει δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας, το οποίο αναπαράγεται από πορτογαλικά ΜΜΕ, το όνομα του πρώην τεχνικού της Νις μπαίνει δυνατά στη λίστα για την αντικατάσταση του Ζοζέ Πεσέιρο, η αποχώρηση του οποίου θεωρείται θέμα ημερών αν όχι ωρών.

Κι ενώ μέχρι σήμερα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα ρεπορτάζ, η διοίκηση των «Δράκων» φερόταν να εξετάζει τις περιπτώσεις μόνο Πορτογάλων προπονητών. Πρώτος εξ' αυτών, φυσικά, ο Μάρκο Σίλβα. Τι κι αν ο 39χρονος προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και έχει δηλώσει απόλυτα ικανοποιημένος στους «ερυθρόλευκους». Η διοίκηση της Πόρτο, με πρώτο τον πρόεδρο, επιμένει να θέλει τον Σίλβα διατηρώντας έτσι στην επιφάνεια ένας συνεχές... σούσουρο και προκαλώντας αναστάτωση στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο πορτογαλικός σύλλογος εξέταζε τις περιπτώσεις κυρίως Πορτογάλων τεχνικών: εκτός του Σίλβα, κοιτά και αυτές των Βίτορ Περέιρα, Πάουλο Σόουζα και Αντρέ Βίλας Μπόας.

Τώρα, λοιπόν, στο κάδρο φαίνεται πως μπαίνει και ο Γάλλος, ο οποίος είναι στο στόχαστρο και της ΑΕΚ. Το όνομα του Πιέλ ήρθε στο προσκήνιο για την «Ένωση» τις τελευταίες ημέρες και πρόκειται για ιδιαίτερα δελεαστική, όσο και δύσκολη, περίπτωση. Η εμπλοκή της Πόρτο ίσως προκαλέσει πρόβλημα στην ΑΕΚ.

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος σήμερα Πιέλ είχε φτάσει κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Πόρτο και το 2004, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Γάλλων τον... πολιορκούν έντονα η Μπορντό και η Γαλατασαράι.

Θέλει τον Κλοντ Πιέλ η Πόρτο!