MENU

Η Παλέρμο ήταν το πρώτο θύμα. Στο «Λουίτζι Φεράρις», η ομάδα της Lega Pro (τρίτης κατηγορίας) πραγματοποίησε μία ακόμη έκπληξη, καθώς παρότι ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο στην παράταση!

Το πρώτο μέρος έληξε δίχως γκολ, με τους φιλοξενούμενους να πατούν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και να είναι πιο απειλητικοί από ό,τι θα περίμεναν οι Γενοβέζοι. Στις καθυστερήσεις πάντως, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είχε ευκαιρία, με το σουτ του να περνάει λίγο άουτ.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως (47'), η Αλεσάντρια κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν σε μία εξαιρετική αντεπίθεση ο Μάνουελ Μάρας βρήκε δίχτυα για να «γράψει» το 1-0.

Ο Γκασπερίνι πέρασε στον αγώνα τους Γκακπέ και Περότι, στη θέση των Πάντεφ κι Ίτσο (51'), προκειμένου να βρει λύσεις στην επίθεση.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς στις καθυστερήσεις (90+2') με τον Παβελότι, έχοντας μία τελευταία ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση στην παράταση!

Ωστόσο, η Αλεσάντρια μπόρεσε κι ολοκλήρωσε τον θρίαμβό της, καθώς ο Μποκαλόν στο 114' «έγραψε» το 2-1 κι έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του στους «8» του κυπέλλου Ιταλίας, συνεχίζοντας τις εκπλήξεις!

Τζένοα-Αλεσάντρια 1-2 (vids)