MENU

Οι Αζέροι έχουν ελπίδες μετά το 0-0 στο Μπακού κι ο προπονητής τους, ζήτησε να δώσουν τα πάντα για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Χωρίς τύχη σε αυτά τα παιχνίδια δεν γίνεται. Όλη η προετοιμασία μας έγινε κανονικά και θα παίξουμε με την ίδια σύνθεση. Ξέρετε ποιοι θα απουσιάσουν σε αυτό το παιχνίδι. Όλοι είναι έτοιμοι για αυτό το ματς. Ο κάθε παίκτης στο αυριανό αγώνα πρέπει να παίζει σαν να είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δεν αμφιβάλλω πως αύριο θα τα δώσουν όλα οι παίκτες μου.

Ο αυριανός αγώνας θα είναι διαφορετικός σε σχέση με το πρώτο. Το γκαζόν θα είναι διαφορετικό. Στο Μπακού και οι δύο ομάδες είχαν προσαρμόσει το παιχνίδι τους στον κακό αγωνιστικό χώρο. Αύριο αυτοί που παίζουν σύνθετο ποδόσφαιρο θα μπορέσουν να παίξουν με το δικό τους στυλ. Όποιος το κάνει καλύτερα, αυτός και θα νικήσει», ανέφερε αρχικά.Για την ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο: «Εγώ φαντάζομαι πως θα είναι εδώ αύριο. Θεωρώ ότι για μια ομάδα από επαγγελματίες παίκτες που έχουν περάσει πολλά στην καριέρα τους σε καμία περίπτωση δεν θα μας φοβίσει, τίποτα δεν θα ενοχλήσει από αυτό το κλίμα. Μας λείπουν βέβαια οι δικοί μας οπαδοί που πάντα είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια στα προκριματικά».Για τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου κι αν σκοπεύει να αλλάξει τακτική: «Για τον αγωνιστικό χώρο τα είπαμε. Θα είναι πλεονέκτημα και για τις δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες στο Μπακού προσάρμοσαν το παιχνίδι τους λόγω του αγωνιστικού χώρου. Δεν έπαιξαν με το δικό τους στυλ. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει άλλο παιχνίδι σίγουρα. Είδα πολλούς αγώνες και ξέρουμε πως παίζουν, ότι παίζουν καλά. Κι εμείς θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας».

Για το ποιο σκορ τον ικανοποιεί: «Αν θα μπορούσα θα κερδίζαμε 5-0 στην έδρα μας και τότε δεν χρειάζεται να αφαιρέσουμε κανέναν από τους αντιπάλους. Θα μας βοηθήσουν για αύριο 2-3 μαγικά ραβδιά(σ.σ γέλια) αλλά επειδή δεν υπάρχουν πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Το καλύτερο σκορ θα είναι εκείνο που θα μας επιτρέψει να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

Γκριγκόρτσουκ: «Σαν να είναι το πιο σημαντικό»