MENU

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, αντιμετωπίζοντας το βράδυ της Πέμπτης (20:30) τη Λουκέρνη στη Swissporarena, έχοντας ως παρακαταθήκη το 4-0 του Καραϊσκάκη. Η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ματς ήταν εξαιρετική και ο Πέδρο Μαρτίνς δύσκολα θα αλλάξει την ενδεκάδα που τα πήγε πολύ καλά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Άλλωστε, η απόδοση των περισσότερων «ερυθρόλευκων» κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα κι έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να τους επιβραβεύσει όλους με μια ακόμη φανέλα βασικού.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιαννιώτης, Ομάρ δεξιά και Τσιμίκας αριστερά στην άμυνα, με στόπερ τους Βούκοβιτς και Μιράντα. Μπροστά τους, Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, «δεκάρι» ο Φορτούνης, Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλος στα άκρα της επίθεσης και ο Γκερέρο στην «κορυφή» της.

Στη διάθεση του Μαρτίνς βρίσκονται επίσης οι: Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Μεριά, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Βρουσάι και Ανσαριφάρντ.

Εκτός αποστολής αντίθετα έμειναν οι Νάτχο, Κούτρης, Μάνος, Μασούρας, Πάρντο και Νικολάου.

Το πιθανό σχήμα του Ολυμπιακού στη Λουκέρνη