MENU

Aναλυτικά όλα όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την ομάδα: «Είναι πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα μου αυτή, ήταν ένα φανταστικό βράδυ. Ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε καλά, είχαμε απέναντι μας μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, πετύχαμε την καλύτερη δυνατή απόδοση και είμαι πραγματικά περήφανος για τους παίκτες μου».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με το ματς της Τούμπας: «Στους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ μετράει πολύ η έδρα, εμείς δυσκολευτήκαμε από την Τούμπα, ήταν δύσκολο περιβάλλον με τη ζέστη και τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μέτρησε το εκτός έδρας γκολ που πετύχαμε και μας βοήθησε πάρα πολύ, είχαμε την ευκαιρία και προσπαθήσαμε να βάλουμε τα γκολ στην Σουηδία όπως και τα καταφέραμε».

Για την φυσική κατάσταση που επικαλέστηκε ο Λουτσέσκου: «Νομίζω πως και ναι και όχι. Για 7 παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν το 3ο παιχνίδι σε μια εβδομάδα. Αυτό έπαιξε ρόλο, φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο και εμείς είχαμε περισσότερα τρεξίματα».

Για το σημείο-κλειδί της πρόκρισης στους ομίλους: «Παίξαμε πολύ καλά από την αρχή του αγώνα. Είχαμε την εμπειρία του πρώτου αγώνα, προσπαθήσαμε να επιβληθούμε στο κέντρο αλλά και από τα άκρα. Η σκληρή δουλειά φυσικά αλλά και η τύχη στην τελευταία φάση έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να προκριθούμε. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με παθιασμένο κόσμο και επαγγελματίες που δουλεύουν στην ομάδα.

Για το αν ήταν οφσάιντ το γκολ του Γκόντος: «Δεν μπορούσα να καταλάβω όταν το έβλεπα ζωντανά. Δεν είχα χρόνο να το δω, αλλά οι παίκτες μου μου είπαν ότι ένας παίκτης κάλυπτε τον Γκόντος. Είναι καλό για εμάς που ήρθε έτσι η απόφαση, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο».

Για ποιον παίκτη θα ήθελε στην Εστερσουντ αν μπορούσε να αποκτήσει κάποιον: «Ο Μάτος είναι ένας πολύ καλός φουλ-μπακ, ο Μακ είναι καλός παίκτης, ο Τζάλμα έκανε πολύ καλό παιχνίδι στην Τούμπα όπως και ο Τσίμιροτ. Δεν έχουμε όμως την οικονομική δυνατότητα να τους αποκτήσουμε».

Για τα σχέδια της ομάδας του και αν πιστεύει ότι μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση: «Είμαστε ενθουσιασμένοι, ήταν φανταστικό αυτό που πετύχαμε, απολαμβάνουμε τις στιγμές. Εχουμε κερδίσει την Γαλατασαράι και τον ΠΑΟΚ, δύο μεγάλα κλαμπ οπότε θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια για το καλύτερο».

Για το αν θα τον ενδιέφερε να δουλέψει στην Ελλάδα: «Είμαι ικανοποιημένος με το πρότζεκτ στην Εστερσουντ, έχω πολλά να κάνω ακόμη εδώ αλλά ποδόσφαιρο είναι ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει».

Πότερ: «Aυτούς θα ήθελα στην Εστερσουντ από τον ΠΑΟΚ»