MENU

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Βάσκων:

Για την ασφάλεια που δίνει το 3-2 του πρώτου αγώνα: «Δεν υπάρχει σιγουριά. Είδαμε χθες τι έγινε με τη Σεβίλλη. Ξέρουμε ότι αυτά τα ματς είναι όλα ή τίποτα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα πόδια στην γη. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έρθει να θαυμάσει το γήπεδο».

Για την εικόνα που του έμεινε από τον Παναθηναϊκό: «Σε γενικές γραμμές ξέρουμε ότι η Λα Λίγκα είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό και έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλό μας. Τα πρώτα 60’ στη Λεωφόρο ήταν καλύτεροι από εμάς και ξέρουμε ότι στην Ευρώπη πάντα συναντάς μεγάλους αντιπάλους».

Για τον αντικαταστάτη του Ντε Μάρκος: «Έχω επιλέξει παίκτη αλλά θα δείτε αύριο ποιος θα είναι».

Για τα συνεχόμενα ματς: «Ξέρουμε ότι το στρες μας επηρεάζει και η απόδοση που έχουν οι παίκτες δεν είναι πάντα ίδια. Είναι δύσκολο οι παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε».

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε ότι έχουμε ενέργεια».

Για τους νέους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Έχω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Είμαστε ενήμεροι για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, αλλά η βασική ιδέα της ομάδας είναι η ίδια καθώς είναι ίδιος ο προπονητής».

Για τον Αντούριθ: «Στόχος είναι να ακολουθήσει τέτοιο πρόγραμμα ώστε να είναι σε καλή κατάσταση σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Για το πως περιμένει τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζουμε πως ο Παναθηναϊκός ήρθε να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για την πρόκριση, εμείς όμως στην έδρα μας μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα».

Θιγάντα: «Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήρθε να θαυμάσει το Σαν Μαμές»