MENU

Ο Σουηδός που κόντρα στους Αζέρους ήταν αν όχι ο κορυφαίος από τους κορυφαίους για την ομάδα του υποστήριξε πως οι πράσινοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλα γκολ όμως τόνισε την σημασία του ότι κράτησαν το μηδέν στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκλας Χουλτ:

Για το πώς είδε το παιχνίδι: «Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήραμε τον κόσμο μαζί μας και ελέγξαμε το ματς. Ήταν καλοί στην αντεπίθεση όμως πιστεύω πως φάνηκε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα».

Για το αν πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να πετύχει περισσότερα τέρματα: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που πετύχαμε μόνο ένα τέρμα, σίγουρα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα. Είμαστε όμως χαρούμενοι που δεν δεχθήκαμε κάποιο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε πως αν εκεί παίξουμε όπως σήμερα θα σκοράρουμε».

Για την επιθετική λειτουργία της ομάδας: «Είναι δύσκολο γιατί σε σχέση με την περσινή χρονιά λείπουν οι περισσότεροι παίκτες στην επίθεση και πρέπει να βοηθήσουμε τους καινούργιους. Ο Όμρι είναι εδώ μόλις έναν μήνα και τα καταφέρνει πολύ καλά. Θα είναι σίγουρα όλο και καλύτερος. Ο Μολίνς σκοράρει συνέχεια και αυτό είναι πολύ καλό, έχει πάρει τον ρόλο του Μπεργκ».

Για το πώς περίμενε και πώς είδε την Γκαμπάλα: «Είναι μία καλή ομάδα, θέλουν και μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο για εκείνους να έρθουν σήμερα και να παίξουν στην έδρα μας όμως προσπάθησαν. Είναι επικίνδυνοι και γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Για την επιστροφή στη Λεωφόρο και τον κόσμο: «Μιλούσαμε για αυτό πριν το παιχνίδι πως απόψε θέλαμε να έχουμε βοήθεια από τον κόσμο μας. Ξέραμε πως για τον αντίπαλο θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το γήπεδο είναι… στενό για τον αντίπαλο και τον δυσκολεύει, αλλά για εμάς αυτό είναι πάρα πολύ καλό γιατί παίρνουμε ενέργεια από τον κόσμο. Έτσι τους πιέζαμε, συνεχίζαμε να τους πιέζουμε και με τη βοήθεια του κόσμου δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ακόμα κι όταν είχαν την μπάλα, απλά την πετούσαν μακριά! Είχαμε πολλή ενέργεια, χάρη στον κόσμο μας!».

Για τη δική του απόδοση, που έμοιαζε με... πύραυλο στο γήπεδο: «Νιώθω πάρα πολύ καλά. Τελείωσα την προηγούμενη χρονιά έχοντας περάσει έξι μήνες χωρίς να νιώσω κάποια ενόχληση ή πόνο στα πόδια μου. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα. Να είμαι υγιής, να είμαι ικανός να προπονηθώ κάθε μέρα για να είμαι ολοένα και καλύτερος. Νιώθω πολύ καλά, το σώμα μου είναι πολύ καλά, και θέλω να βοηθάω την ομάδα..».

Χουλτ: «Στη Λεωφόρο οι αντίπαλοι πετάνε τη μπάλα μακριά»