MENU

Οι «βιόλα» μπήκαν δυνατά στον αγώνα κι από την αρχή είχαν την κατοχή, προσπαθώντας να γίνουν απειλητικοί. Η πρώτη επίσκεψη έγινε από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, σε αντεπίθεση, ο οποίος «σέρβιρε» στον Χοακίν, με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να απομακρύνουν.

Η Φιορεντίνα συνέχισε να έχει τα ηνία κι απείλησε ξανά με τους Σαλάχ και Φερνάντες, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες για να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Η μπάλα ωστόσο, ως γνωστόν, τιμωρεί, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα για άλλη μία φορά. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Λενς έγινε αποδέκτης της λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, δοκίμασε το σουτ, εκείνο κόντραρε στον Τόμοβιτς κι άφησε «άγαλμα» τον Νέτο για να γίνει το 1-0 (37')!

Το δεύτερο μέρος μπορεί να μην είχε τις ευκαιρίες του πρώτου, όμως οι Ιταλοί ήταν και πάλι πιο απειλητικοί. Μάλιστα, έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Μπόρχα Βαλέρο, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, βρήκε στο δοκάρι!

Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν καλύτεροι και τελικώς κατάφεραν να φύγουν με την ισοπαλία από την Ουκρανία! Ο Μπαμπακάρ «χτύπησε» στο τέλος (90+2'), διαμόρφωσε το 1-1, κράτησε αήττητη την ομάδα του απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου και την έστειλε στον επαναληπτικό της Φλωρεντίας με ισχνό προβάδισμα.

http://videa.hu/player?v=qrrBd07iYkFv27BAhttp://videa.hu/player?v=xHhM9Bt15yJkKZAH
«Σωτήρας» Μπαμπακάρ! (vids)