MENU

Δεν έχει προηγούμενο στα δημοσιογραφικά χρονικά η νέα έμπνευση του τμήματος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Κώστα Καραπαπά ο οποίος ενημέρωσε επίσημα τους ρεπόρτερ της ομάδας ότι υπάρχει πρόταση για τον Ανσαριφάρντ και δύο ώρες μετά... θυμήθηκε ότι έκανε πλάκα!

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στην Άγκυρα και την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Οσμανλίσπορ στους «16» του Europa League, το τμήμα επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έμεινε πιστό στη συνήθειά του να παραπληροφορεί. Πιο συγκεκριμένα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μάζεψε τους ρεπόρτερ της ομάδας προκειμένου να τους μεταφέρει την πληροφορία ότι λίγες ώρες νωρίτερα έφτασε στα γραφεία του συλλόγου πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ (σ.σ. όσα δηλαδή είχε... προβλέψει λίγο καιρό πριν ο Σάββας Θεοδωρίδης) από κινεζικό σύλλογο. Όταν μάλιστα, οι ρεπόρτερ του μετέφεραν την... καχυποψία τους για το κατά πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο, αυτός επέμεινε λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι «εγώ σας μεταφέρω την πληροφορία και κάντε ότι θέλετε».

Έτσι, η είδηση μεταφέρθηκε κανονικά από όλα τα ΜΜΕ της χώρας ως επίσημη ενημέρωση από την πειραϊκή ΠΑΕ. Ωστόσο, δύο περίπου ώρες μετά, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ δεν δίστασε να παραδεχθεί δημοσίως ότι έκανε πλάκα! Όχι γενικώς, αλλά ειδικώς: έκανε πλάκα με τα εκατομμύρια των φίλων του Ολυμπιακού, μοιράζοντας μια ψευδή είδηση και βαφτίζοντάς την ως «αστείο». Ένα αστείο πεζοδρομίου το οποίο προσβάλει πρώτον απ' όλους τον σύλλογο που ο ίδιος υπηρετεί, τον κόσμο του και τέλος όλα τα ΜΜΕ της χώρας.

Ξεφτίλισε Ολυμπιακό ο Καραπαπάς: «Ήταν πλάκα η πρόταση 10 εκατ. για Καρίμ»