MENU

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Θέλτα: «Η αποστολή εξετελέσθη. Ήρθαμε με στόχο τη νίκη, το καταφέραμε και το γκολ που πετύχαμε νωρίς μας ηρέμησε... Παίξαμε καλά και συγκροτημένα, ήταν ένα παιχνίδι που δεν χρειάστηκε ρίσκα και πήραμε την πρόκριση.

Όταν παίζεις έναν τέτοιο αγώνα και υπάρχει ένταση, προσπαθείς να προστατεύσεις ό,τι έχεις.

Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον αγώνα και να μην κάνουμε πολλές επιθέσεις. Το πρώτο γκολ μας έδωσε ηρεμία και το δεύτερο σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Είχαμε τον έλεγχο και φεύγω από αυτό το γήπεδο ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες μου ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν και κατάλαβαν πόση σημασία είχε για τον σύλλογο η πρόκριση. Χαίρομαι γιατί έχω ένα σύνολο που ξέρει πως είναι να παίζεις με συνοχή και ενότητα και η ομάδα ωριμάζει συνεχώς.

Κληθήκαμε ν' αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους, όπως και ο Παναθηναϊκός που ήταν δυνατή ομάδα με ιστορία. Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, το τιμ, τους γιατρούς και τους οπαδούς που ήρθαν στην Ελλάδα. Γράψαμε ιστορία με αυτή τη νίκη που πήραμε...

Δεν έχω προτίμηση για την κλήρωση και μακάρι να μας έρθει μια ομάδα από μια όμορφη πόλη που θα αρέσει και στους οπαδούς μας για να κάνουν το ταξίδι».

Μπερίσο: «Γράψαμε ιστορία»