MENU

Το «πολεμικό» κλίμα που πέραν πάσης αμφιβολίας προσπαθούν να δημιουργήσουν οι Δανοί ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης βρέθηκε στο επίκεντρο της αποψινής προπόνησης του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Με τους «πράσινους» να συζητούν στα αποδυτήρια όσα συνέβησαν στη φυσούνα και τα αποδυτήρια της Λεωφόρου και τον Αντρέα Στραματσόνι να επισημαίνει ότι θα μείνει εκτός όποιος πιστεύει ότι η πρόκριση έχει ήδη κριθεί!

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Ο Ιταλός προπονητής ξεκαθάρισε στους «πράσινους» ότι η πρόκριση έχει ακόμα ένα… ημίχρονο και τόνισε χαρακτηριστικά ότι όποιος θεωρεί πως η πρόκριση έχει ήδη τελειώσει τότε θα μείνει εκτός από τη ρεβάνς στην «καυτή» έδρα του αντιπάλου.

Ο Στραματσόνι είχε πολλά τετ α τετ (κυρίως τα είπε για αρκετή ώρα με τον Μάρκους Μπεργκ για τον οποίο θα είναι σαφώς δύσκολες οι συνθήκες που θα συναντήσει και η γενικότερη ατμόσφαιρα, μετά τη καταγγελία της Μπρόντμπι και όσα συνέβησαν στο ματς της Λεωφόρου).

Ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι οι Δανοί θα επιχειρήσουν να κάνουν τη ρεβάνς «κόλαση» και άπαντες οι παίκτες του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι για «ειδικές» συνθήκες, ανάλογες με εκτός έδρας ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι δε παίκτες του Παναθηναϊκού έλεγαν στα αποδυτήρια ότι ο προπονητής της Μπρόντμπι φώναζε μετά το ματς στη φυσούνα πως «στη Χέρτα βάλαμε τρία γκολ, στον Παναθηναϊκό θα βάλουμε τέσσερα και θα περάσουμε», ενώ ο Μπεργκ τόνιζε στους συμπαίκτες του πως πριν το επεισόδιο που είχε με τον Γερμανό προπονητή, Ζόρνινγκερ, δέχθηκε επίθεση με ακατανόμαστες βρισιές από παίκτες της δανέζικης ομάδας ενώ τον απείλησαν κιόλας ότι είναι προτιμότερο για τον ίδιο να μην έρθει καν στην Κοπεγχάγη για τη ρεβάνς!

Ο Μπεργκ πάντως τα έλεγε χαμογελώντας στα αποδυτήρια και μόνο επηρεασμένος δεν έδειξε, αν και ανθρώπινο είναι να έχει ενοχληθεί από τον «πόλεμο» που δέχεται.

«Θα φάτε τέσσερα» και απειλές στον Μπεργκ!